Pakson az atomerőmű van különösebb hatással a környéken élőkre, pl. Kalocsa városra?
Hát, normál üzem mellett, ha jól tudom, SEMMI környezeti hatása.
Aztán, ha valami súlyos - a 2003-asnál sokkal súlyosabb - történik, akkor..... :( :(
Tény, nem laknék Paks környékén, mert ki tudja, mikor történik valami.
Nos először is, az hülyeség, hogy nincs károsanyag kibocsátása. Mindennek van. De minimális. A kibocsátást egy berendezéssel figyelik. A mérés folyamatos. A PA kibocsátása jelentősen a határérték alatt van.
Aki pedig azt írta, nem lakna Paks környékén, mert ki tudja mikor mi történik, csak annyit mondanék, Az ország bármely területén lakhat. Ha Pakson történik vmi, azt megérzi ő is, nemcsak én, aki Pakson élek. Az erőmű NEM veszélyes!!!
Jó lenne egyszer azt megélni, hogy az emberek a mérnökökre figyelnek és nem a sok okoskodóra...
én dunaszentgyörgyön élek. az erőműtől kb 6 kilóméterre. foszforeszkál a tököm. zavaró mivel világosba nem tudok aludni. sőt ráadásul én bent is dolgozom. gondolhatod hogy nézek ki.
Igazából semmi nincs. a Primer egy hermetikusan elzárt tér. azon belül se minden radioaktív. Egészséges vagyok mint a makkom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!