Mennyire valószínű, hogy megmart egy kígyó?
Budapest 18. kerületében lakom, a városközponttól nem messze. Kint dolgoztam a kertben és láttam valami kígyó félét elmászni a közelemből. Nem biztos, hogy az votl és az sem, hogy volt egyáltalán valami.
Azóta gyengék a lábaim, nehezen veszem a levegőt (nem nagyon nehezen) és furcsán fáradt vagyok.
Lehet, hogy megmart vagy csak beképzelem? Egyáltalán van valamiféle kígyóféle ezen a környéken?
Budapesten nincsen mérges kígyó,hacsak valaki nem tart egyet,és az nem szökött meg..
Magyarországon két vipera faj él..Bár mérges kígyók közé soroljuk,nem halálos a marásuk,és szinte alig találkozunk vele( a helyekben esetleg láthatóak)
Ha láttál is valakit az csakis sikló lehetett,az pedig nem mar..Így csak beképzeled magadnak az egészet
UI: Ha mégis egy szökött mérges kígyóval lett volna dolgod,akkor te nem írogatnál itt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!