Jónak számít az IQ szintem?
Figyelt kérdés
15 éves vgyok, igy ingyenes internetes iq teszt, amiben köbö 100 kérdés volt azt írta ki hogy 126-os iq szintem van. tudom még azt, hogy 45 perc volt a megoldási idő és én 9 vagy 19 perc alatt végeztem az egésszel. mennyire jó ez, kérlek jellemezd.2011. márc. 24. 15:35
11/22 LadyMissStella válasza:
nekem 132 jött ki:
A tesztet 18 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 40 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 132 pont.
13/22 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy egy akármilyen internetes teszt, nem valami jó. A legtöbb ismerősöm retardáltnak tart, de a legtöbb ilyenen könnyen elérek 130 pontot.
14/22 anonim válasza:
Hajnali 5:41 van, kicsit már be vagyok lassulva, de azért kitöltöttem.
Azt írja:
A tesztet 19 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 52 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 138 pont.
Köszönjük, hogy kitöltötted a tesztet. Véleményedet, javaslataidat írd meg a nekünk.
Veled együtt eddig 0605754 látogató töltötte ki ezt az IQ tesztet.
Annyira nem vagy nagy ász, de így 15 évesen nem rossz.
(Én 25 vagyok.)
15/22 anonim válasza:
Tudtommal a pontszámítás figyelembe veszi az eltérő életkorokat, és úgy van kalibrálva, hogy a mindenkori átlag a 100-as IQ legyen. Ez azonban nem pontos, mert magasabb szokott kijönni tapasztalati átlagnak.
16/22 anonim válasza:
Menj el pszichiátriára és csinálj meg egy valódi IQ tesztet! Az már tényleg mond valamit. Nekem az lett 139. Ettől függetlenül megjegyezném: Az intelligencia hányados önmagában semmit nem ér! ;-)
18/22 anonim válasza:
túl könnyű teszt...
éltőben tényleg jobb csinálni
19/22 anonim válasza:
Na eddig szinte mindenki 120-130 pontot ért el, tehát rossz a teszt, 100-as átlagnak kéne lennie.
20/22 anonim válasza:
Ez a teszt durván felülbecsül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!