Jónak számít az IQ szintem?
> mennyire jó ez, kérlek jellemezd.
Bőven jó :)
átlagos
Nekem is akörül volt, több idő alatt csináltam meg, de zseni nem vagyok, viszont a másik véglet sem.
átlagos
Úgy tűnik a legutolsó feladatot nem sikerült megoldanod, kedves kérdező, ahol egy ábráról kell leolvasni hogy mit jelent az eredményed:
126: az a 120 és a 130 között van, ami elvileg azt jelenti, hogy superior vagy,
ezt szótár segítségével lehet dekódolni, ha nem tudsz külföldiül. azt jelenti: kiváló.
ha végigcsináltad, akkor ott a végén mutatja az ábrán, hogy milyen eredmény minek számít (meg azt is, hogy 60 kérdés volt összesen). A szintek, amiket megad:
90-110 average
110-120 bright
120-130 superior
130- very superior (gifted)
Tehát a tied az kb. az átlagnál érezhetően intelligensebb, de nem kiemelkedő szint eszerint.
Amúgy az ilyen IQ dolog alapból egy nem egzakt dolog, az internetes cuccok meg még annyira sem megbízhatóak (teszem azt ebben is sikerült olyan kérdést felrakni, ami egyszerűen rossz volt, és nem volt értelmes megoldása) - mondom ezt úgy, hogy 20 perc alatt 134 jött ki ezen, tehát még csak nem is keserű a szőlő alapon.
Szóval mókának meg jó, meg 126 szép eredmény, aztán kb. ennyi.
Gyorsban kitoltottem en is. :)
A tesztet 0 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 21 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d kevesebb, mint 80 pont!
Azert meg igy is kb 33% jo lett a kerdeseknek :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!