Hogyan lehet a pálinka színtelen ha gyümölcsből készül?
Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 19:18
1/3 anonim válasza:
Azert mert apalinka ugy keszul,hogy a fovo gyumolcsbol kiparolgo alkoholos goz nem tartalmaz festekanyagot,ezert szintelen.
2/3 A kérdező kommentje:
woow, erre nem is gondoltam hogy azért :D köszi a választ :)
2009. febr. 24. 15:49
3/3 anonim válasza:
egyes sötétebb színű gyümölcsöknél előfordulhat enyhén sárgás szín...(feketeribizli, bodza, kékszőlők)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!