Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a pálinka színtel...

Hogyan lehet a pálinka színtelen ha gyümölcsből készül?

Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 19:18
 1/3 anonim válasza:
97%
Azert mert apalinka ugy keszul,hogy a fovo gyumolcsbol kiparolgo alkoholos goz nem tartalmaz festekanyagot,ezert szintelen.
2009. febr. 23. 20:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
woow, erre nem is gondoltam hogy azért :D köszi a választ :)
2009. febr. 24. 15:49
 3/3 anonim válasza:
55%
egyes sötétebb színű gyümölcsöknél előfordulhat enyhén sárgás szín...(feketeribizli, bodza, kékszőlők)
2009. ápr. 29. 09:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!