Régen sokkal fejlettebbek voltak az emberi tudományok, mint azt már milliószor bebizonyították (pl. a Bibliában), akkor az a tudomány hogyan veszhetett el? Régen miért tudtak többet a Föld és a Galaxis titkairól?
Leleteket? Hát Neked lehet hogy arra volna szükséged (orvosi leletekre), de ne vedd sértésnek :P
Na szaladj az ezoteria rovatba, ez itt a tudomány rovat :P
maci
Ha egy Bibliai idézetben találsz arra utalást, hogy több Isten van, le a kalappal.
("az "istenek" meglátogatták a földet")
Én a Däniken könyveken mindig jót derülök :)
Ha annyit tudtak volna régen, bizonyára építenek űrhajót és elhúznak innen, nem várják meg az "isteneket".
Vagy nem pusztulnak el járvány/éhínség/háború miatt.
Egyébként valóban sokmindent felfedeztek a görögök, perzsák, kínaiak stb ami feledésbe merült, de újra rájöttünk sőt továbbgondoltuk, ezért járt már ember a Holdon.
Na, lássuk azokat a leleteket, írjad csak :) Engem érdekelne.
A piramist fel lehetett építeni, a Stonehenge-t is ókori eszközökkel, tehát ezt hanyagold. Ja, az összes többi piramist is.
Tényleg, nekem is van egy kérdésem: a Kínai Nagy Fal miért biztos, hogy emberi kéz által készült? Mindenki csak a piramisokkal jön, hogy azt nem lehetett felépíteni, pedig a Nagy Fal sokkal-sokkal több munka volt. Azt mégsem kérdőjelezi meg senki :)
00:21es vagyok
Daeniken nem azt bizonygatja, hogy az emberek rendelkeztek űrhajóval meg mindenfélével, hanem azt, hogy a mitológiai istenek földönkívüliek voltak(bár felmerül, hogy miért is mentek el...erre nem olvastam magyarázatot). Elég logikus az érvelése, de azért kritikával kell kezelni.
ma 00:02
Tessék itt az idézet, amire a kérdező valószínűleg gondolt:
Mózes első könyve - A teremtésről
6. fejezet
Lőn pedig, hogy az emberek sokasodni kezdének a föld színén, és leányaik születének.
2
És láták az Istennek fiai az emberek leányait, hogy szépek azok, és vevének magoknak feleségeket mind azok közül, kiket megkedvelnek vala.
3
És monda az Úr: Ne maradjon az én lelkem örökké az emberben, mivelhogy ő test; legyen életének ideje száz húsz esztendő.
4
Az óriások valának a földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai bémenének az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szűlének nékik. Ezek ama hatalmasok, kik eleitől fogva híres-neves emberek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!