Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Pontosan hogy működnek az...

Pontosan hogy működnek az űrhajók?

Figyelt kérdés
úgy értem, hogy ugye elindulnak, nincs ebben semmi, kiérnek a légkörünkből... aztán?
2011. márc. 15. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
először is kienged a triboxulikuláris mikroszuszpenzió és ez beindítja a motort meghajtó rotort ami kerozinnal süvítXD
2011. márc. 15. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
59%

It íznt ufóészlelés kategoria!!!

Az ember által elkészített űrhajók pedig a hajtónyag elégetésekor felszabaduló tolóerőre alapoznak.

2011. márc. 15. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi az, amit szeretnél tudni?

Az üzemanyag elégetésével tolóerőt hoznak létre, amivel képesek elhagyni a légkört. Ha kiérnek a légkörből, akkor megadott pályán (amit már jó előre kiszámolnak, úgy is lövik fel őket) keringenek a bolygó körül, majd egy kevés üzemanyag elégetésével pontosan korrigálják a helyzetüket, és elvégzik, amiért felküldték őket :)

2011. márc. 15. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól tudom hidrogén hajtóműveik vannak.

De lehet, hogy oxigén.

2011. márc. 15. 21:50
 5/6 A kérdező kommentje:
jaa. hat en kicsit sem ertek hozza, ezert kerdeztem. pontosan a hidrogen hajtomu erdekelt mert ugye odafele raallnak a palyara, de visszafele hogy nez ki a dolog? hogy indul meg hazafele egy teherurhajo? ne haragudjatok a butasagom miatt csak hetek ota discoveryt nezek, csak most kattantam ra viszont fizikabol is kegyelemjegyem volt:D
2011. márc. 15. 22:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Hidrogént és oxigént égetnek.

Úgy térnek vissza h menetirányba lövellik a cuccot.

2011. márc. 16. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!