Miből van a legtöbb és a legkevesebb a Földön?
Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 18:03
11/20 anonim válasza:
Ez a halál bolygója. Ezen a bolygón Halálból van a legtöbb!
12/20 anonim válasza:
az utolsó válaszolónak üzenem hogy a születés minimum egyenlö arányba van a halállal.
13/20 anonim válasza:
Ha már atomoknál,elektronoknál vagyunk akkor energiából van a legtöbb, mert mindkettö abból "van". :)
14/20 anonim válasza:
Darabra a legtöbb elektronból van, a legkevesebb pedig minden egyedi dologból (pl. belőled, vagy a Vezúvból, vagy a magyar koronából, vagy az x-edik szélességi és x-edik hosszúsági kör találkozásánál lévő fából). :) Térfogatra a legtöbb a folyékony cucc, a legkevesebb egy megsemmisült atom...
15/20 anonim válasza:
Na, de jó, hogy nem olvastam el a kommenteket... Bocs attól, aki azokat írta előttem, amiket én. <:)
16/20 anonim válasza:
A VÍZBŐL, LEGKEVESEBB A ÉSZBŐL
17/20 anonim válasza:
Háát a földön egyetlen egy élő geochelon nigra abingdoni (egy óriásteknős alfaj) van.Szerintem ennél kevesebb nem lehet. Szegényke :(
18/20 anonim válasza:
A legkevesebb a kihalás szélén lévő állatokból van, de relatív. Én, mert belőlem csak egy van. Belőled is. De ember sok. Sok mindenre lehet gondolni. A vízből sok van, de lehet kevesebb liter mint amennyi homokszem, de több csepp ahány homokszem.
19/20 anonim válasza:
Legkevesebb Kardfogú tigrisből van, legtöbb szerintem kínaiból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!