Mikor volt a legtöbb, illetve legkevesebb időd a babád mellett? Kb.1 éves kor alatt?
7 hós a babám, általában a párom késő estig dolgozik, akkor már rég alszik a kisfiunk amikor ő hazaér, de sokszor még hajatmosni sincs időm, nem alszik sokat, vagy felébred. Általában megmosom amikor reggel a párom még itthon van, majd a következő alvásnál megszárítom, vagy azután. Ha megyünk sétálni, kész káosz, sokszor sír, mire összekészítem a dolgokat, mindig rakok neki kaját is, mert már párszor megéhezett hamarabb a sétálások alkalmával. Szinte 1 percre sem szeret egyedül lenni.
Szégyen, de van hogy nem is tudom mit játszak vele, látom rajta, hogy unatkozik, a játékait megunja hamar. Amit elteszek pár napra, az is csak rövid ideig tetszik neki, ha újra odaadom. Kukuccsolunk, zsip-zsuppolunk, meg ilyenek, de félek ezeket is már unja. Porszívózni is úgy szoktam, hogy az egyik karomon ül. Főzni, inkább nem is kezdek el.
Nálatok hogy van/volt? Idővel jobban eljátszik majd egyedül?
Szia!
Egyik ismerösőmnek is kb ezt csinálta a babája és talán 1 éves elmúlt mikor már el volt egyedül is a lúrkó.
Probáltad már hintába tenni és úgy tenni-venni mellette?Vagy valami gyermek cd-t beteni és hallgatni vele?Most van talán az,hogy a játékok nem érdeklik így adjál neki műanyag flakont,tálat amível talán jobban el lesz.
Kívánok sok erőt,boldogságot hozzá.Lassan renbejön minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!