Miből van a legtöbb és a legkevesebb a Földön?
Pénzből. Erről beszélnek a legtöbbet. Legtöbb embernek ebből van a legkevesebb. A legtöbb probléma oka. Egy természeti népnek a legkevesebbet jelenti. A legtöbb szenvedést jelentheti. A legkevesebb is a legtöbbet jelentheti egy rászorulónak! Mondjam még...
-illéspityu-
mind2 részben hasznos....
nem lelki dolgokról beszéltem hanem olyasvalamikre vagyok kíváncsi amik a természetben vannak :D
Ja, a legtöbb kőből van a legkevesebb pedig talán a tiszta szilícium.
-illéspityu-
Legtöbb a hülyékből van!
:)
Egyébként nem tudom.
Hirtelen ez jutott eszembe: legtöbb az alumínium és legkevesebb a gyémánt.
De ha belegondolok, legtöbb a homokszemből van.
De ha mégjobban belegondolok, akkor vízmolekulából.
De ha még-mégjobban belegondolok... áá hagyjuk :)
Legtöbb: szilíciumoxid (közönséges homok) és szénből (ne arra gondolj amit a kélyhába dobálsz hanem molekula szinten).
Leg kevesebb: fekete lyuk.
Uhh ennek így nem sok értelme van.
Legkevesebb? Mármint darabra? Kilóra? Darabra mindenből egy darab van, ami egyedi (pl Mount Everest, vagy magyar Országház). Ha nemlétező dolgok is játszanak, akkor azokból mindből nulla van, pl szárnyas viziló. Szerintem olyan dolog nincs, amiből fél darab van, mert az egy darab fél-valami. Vagyis a legkevesebb darabszám az "egy darab".
A legtöbbre ugyanez. Darabra elektronból van a legtöbb, vagy ha az elektront fel lehet darabolni valamire, akkor abból. (Minden létező dolog atomokból áll, és mindnek több elektronja van, így az elektronok száma a legnagyobb.) Kilóra? Hát ha minden követ (mész + gránit + stb) egy kalap alá veszünk, akkor talán abból... vagy vízből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!