Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » IQ, ez meg hogy lehet? -a...

IQ, ez meg hogy lehet? -a többi lennt

Figyelt kérdés

Egyszer kitöltöttem egy komoly IQ tesztet . 60 perces volt de én 40 perc alatt írtam meg úgy hogy 139-es IQ-t eredményezett úgy, hogy előtte nem írtam másik tesztet soha.Azt mondták hogy ennyi nagyon kevés embernek van.1 éve volt. ma kitöltöttem a mensa próbatesztjét és 90-es IQ-m lett, igaz

lassú volt a gép és többször nem későn ragált, de akkor is hogy az istenbe lehet ekkora különbség???????

2011. márc. 7. 12:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként az internetes teszteknek ne higgy, akármilyen komolynak is néznek ki, nekem is mindig irreálisan nagy értéket adtak. Ha van neten, csak Mensa-t, az a mérvadó. Attól meg ne félj, hogy 140-es iq-d van.
2011. márc. 7. 12:44
 12/17 tetris ***** válasza:
Az első eredmény mutatja a valós értéket és kész.
2011. márc. 7. 12:47
 13/17 A kérdező kommentje:
:))) igazad lehet.... első az igazság második a hazugság:))))))))))
2011. márc. 7. 12:56
 14/17 anonim ***** válasza:
64%
Úgy lehet, hogy ez az egész IQ tesztelés egy marhaság. Egyszűen nincs olyan objektív szabvány, ami alapján egy ilyen tesztet összeállítanak, csak hasraütés szerűen raknak bele feladatokat. Mégcsak az se igaz, hogy ugyanazon a teszten össze lehet hasonlítani embereket, mert ugye mindenkinek más képességei vannak, megint lásd fönt: nem objektív az egész. Éppen ezért az a meglepő, ha két külön teszt egyálatalán ugynazt, vagy közeli eredményeket ad.
2011. márc. 7. 13:19
 15/17 anonim ***** válasza:
100% hogy nincs 139-es IQ-d, az már látszana az írásodon is. A 140-es az emberek 0,1%-ának van. Neked az igazi érték 90 ami az átlagos alját súrolja :3
2011. márc. 7. 17:18
 16/17 anonim ***** válasza:

"1 évvel ezelőtti tesztet a dianetika központban csinálták teljesen spontán az utcáról"

Hát akkor haver, te elég nagy bajban vagy.

Ezek szcientológusok - és most már megvan nekik minden adatod.

Ezek a tesztek célzatosak: nyugodtan elfelejtheted az eredményét. A másik teszt a jó, amit most csináltál - vagy az sem. Próbáld meg még egyszer - de vigyázz!

Az internetes tesztek többségét szintén a szcientológusok működtetik: adatokat gyűjtenek, balekokat keresnek.

A Mensa teszt - az igazi! - az megbízható.

Kerüld őket, mint ördög a tömjénfüstöt!

2011. márc. 7. 18:24
 17/17 anonim ***** válasza:

Dehogy nincs köze!

Akinek 140-es IQ-ja van, az felfogja hogy tiszteletben tartjuk a másik vallási szokásait! Én így gondolom:).

Persze még nagyobb szív kell hozzá mint IQ...

Amúgy nem bántottál meg:). Ha valaki úgy viselkedik mint te, akkor azzal nem kell foglalkozni abban a pillanatban, viszont tényleg nem haragszom, semmivel sem bántottál meg.

Bocsánatot kértél, becsülendő.

2011. márc. 9. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!