Miről írjak? (kérdésed túl rövid. Több lennt)
Irodalomra fogalmazást kell írni.. Csak az a baj, hogy a tanár nem adott témát, még úgy se, hogy többet, és választhatunk.. Igazából fogalmam sincs, miről írjak..
Tudom, örülnöm kéne, határtalan lehetőségek.. De annyira utálok fogalmazást írni.. Ismerem a tanárt három hete, és akkor írjak neki magamról.. A fogalmazás szerintem egyoldalú leaírása annak, ami tényleg csak rám, esetleg pár emberre tartozik.. Nem szeretek magamról írni, az életemről, a barátaimról, mert túl személyesnek tartom ahhoz, hogy csak úgy leírjam.. Ötletek, hogy milyen más témák lehetnek? min 1, max 1,5 A4-es oldal. Köszönöm.
Bármiről írhatsz.
Gondolom van hobbid.Arról például lehet.
Írhatsz tv műsorról is vagy tényleg bármiről.
Vagy írj a gyakori kérdések hatásairól a fiatalokra.:D
Légy kreatív.
Tessék, simán írhatsz a gyakorikérdésekről, hogy milyen a hangulata, mennyire jó az anonimitás (úgy a hangulatra mint a válaszadásra való hatásában), mennyiben befolyásolja ezt a "névb uzik" megjelenése (akik kirakják a nevüket). 1-1,5 oldal simán összejön ebből :)
Bevezetés leírod, hogy mi a gyakorikérdések, tárgyalásban kifejted a jelenségeket, részletezed a működést, összefoglalásban valami következtetést vonsz.
"Röplabdáztam öt évid, de abbahagytam, úgyhogy arról nem írhatok."
Miért? Megtiltja valaki, hogy leírd, milyen volt? Miért hagytad abba, bánod-e, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!