Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miről írjak? (kérdésed túl...

Miről írjak? (kérdésed túl rövid. Több lennt)

Figyelt kérdés

Irodalomra fogalmazást kell írni.. Csak az a baj, hogy a tanár nem adott témát, még úgy se, hogy többet, és választhatunk.. Igazából fogalmam sincs, miről írjak..

Tudom, örülnöm kéne, határtalan lehetőségek.. De annyira utálok fogalmazást írni.. Ismerem a tanárt három hete, és akkor írjak neki magamról.. A fogalmazás szerintem egyoldalú leaírása annak, ami tényleg csak rám, esetleg pár emberre tartozik.. Nem szeretek magamról írni, az életemről, a barátaimról, mert túl személyesnek tartom ahhoz, hogy csak úgy leírjam.. Ötletek, hogy milyen más témák lehetnek? min 1, max 1,5 A4-es oldal. Köszönöm.

2010. szept. 26. 18:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Bármiről írhatsz.

Gondolom van hobbid.Arról például lehet.

Írhatsz tv műsorról is vagy tényleg bármiről.

Vagy írj a gyakori kérdések hatásairól a fiatalokra.:D

Légy kreatív.

2010. szept. 26. 22:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Én tuti, hogy az állataimról írnék. Milyenek vannak, hogy tartom őket, milyenek ők maguk...
2010. szept. 26. 22:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Tessék, simán írhatsz a gyakorikérdésekről, hogy milyen a hangulata, mennyire jó az anonimitás (úgy a hangulatra mint a válaszadásra való hatásában), mennyiben befolyásolja ezt a "névb uzik" megjelenése (akik kirakják a nevüket). 1-1,5 oldal simán összejön ebből :)

Bevezetés leírod, hogy mi a gyakorikérdések, tárgyalásban kifejted a jelenségeket, részletezed a működést, összefoglalásban valami következtetést vonsz.

2010. szept. 27. 08:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Röplabdáztam öt évid, de abbahagytam, úgyhogy arról nem írhatok. Van egy macskám, de ezek anniyra sablonos dolgok, hogy van egy macskám, három éve van egy macskám, három éve van egy macskám és etetem, három éve vann egy macskám, etetem, és még nem halt éhen.. szomjan se, mert itatom is, a szomszédban van kutya, de elkerülik egymást, egyébként egy hétig vigyáztam egy halra is.. :/ A tanár meg szerintem azt se tudja, miez a gyakorikérdések:D amúgy köszönöm. Majd átgondolom:D
2010. szept. 27. 18:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi poétikán Trója kapujában címmel írtunk novellát.. Én a faló szemszögéből írtam, akit 1000 éve ottfelejtettek valahol :D
2010. szept. 29. 16:31
 6/8 anonim ***** válasza:
én gyerekkortól idáig levezetném, miért kerültem és hova, és ott mik a tapasztalataim, hogyan befolyásoljak ezek a mai gondolkodásomat, elveimet, esetleg előítéleteimet
2010. szept. 29. 17:22
 7/8 anonim ***** válasza:

"Röplabdáztam öt évid, de abbahagytam, úgyhogy arról nem írhatok."

Miért? Megtiltja valaki, hogy leírd, milyen volt? Miért hagytad abba, bánod-e, stb...

2010. szept. 30. 15:37
 8/8 A kérdező kommentje:
nem, de nem szeretek beszélni róla. meg magamról sem semmit, de mégis magamról kéne írjak..:S
2010. szept. 30. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!