Egy IQ teszten mennyi a maximum pont?
Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán milyen ponthatárok vannak? Mi számít jónak? Milyen feladatok vannak? Hány kérdés van? Mennyi idő van rá? Hol találok INGYENESEN a neten ilyet?2011. márc. 6. 21:02
1/11 anonim válasza:
100az átlag. Minden tesztnél,minden országban úgy alakítják az értékelést, hogy az átlag teljesítményt veszik 100-nak.
töltsd ki a mensa tesztet
www.mensa.hu
2/11 A kérdező kommentje:
Ok, köszi. Nekem egyik ismerősöm azt mondta, hogy egy pszichológusnál járt, és ott kellett kitöltenie egy IQ tesztet, és 200-ból 176-ot ért el. Valaki más meg egy 120 pontos max-ról beszélt. Akkor megnézem ezt amit írtál.
2011. márc. 6. 21:21
3/11 anonim válasza:
Többféle IQ-teszt létezik, mindegyiknek más pontszámai vannak. Ezért van az, hogy több pontszámot is hallasz.
4/11 anonim válasza:
Én úgy tudom két féle IQ-teszt van, egy az átlagos IQ-jú embereknek, egy meg a nagyon magassal rendelkezőknek.
5/11 anonim válasza:
jaj, hagyjátok már abba.
MINDEN IQ-tesztnél az átlag a 100 pont. 60 alatt értelmileg fogyatékos, 120 felett nagyon intelligens személyről beszélünk.
Mivel minden országban a saját kultúrkörnek megfelelően számítják ki az átlagos 100 pontot ezért csak az országra adoptált teszt a megbízható. Ez egyedül a mensa teszt.
7/11 anonim válasza:
hagyjátok abba a tippelgetést, hogy vajon hányféle pontszámítás van és hányféle teszt. Ha tusz valamit válaszolj. Ha nem akkornézz utána. De ne az ötleteiteket írjátok válaszként.
8/11 anonim válasza:
Okoska, nem tippelgetek. Nekem úgy tűnik, hogy te tippelgetsz. MH-tag vagyok.
9/11 anonim válasza:
Annyi hülyeséget írtatok :)))))
Nemzetközi kultúra semleges IQ teszteket kell kitölteni.
10/11 anonim válasza:
Itt olvashattok a kultúra semleges modern IQ tesztekről: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!