Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mitől hallucinálhatok?

Mitől hallucinálhatok?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés, de olyan jó lehet.XD Persze ami nagyon káros azt nem próbálom ki, de ha van valamilyen módszer akkor tippeket kérek! pls
2011. febr. 23. 12:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
LSD-vel ne próbálkozz, a fogyasztás után évekkel is lehetnek utóhatásai. Hallucinációt okoz az is, ha ingerszegény környezetbe kerülsz. Ezt úgy tudod elérni, hogy testhőmérsékletű kissé sós vízben fekszel teljesen sötétben és néma csöndben. (Kvázi lebegsz a semmiben.) Közben persze maximálisan el kell lazulnod ahhoz, hogy hallucinálj. Pl Richard Feynman is így csinálta, ő egy hangszigetelt koporsószerű kádban feküdt, amiben állandó hőmérsékleten tartották a vizet. Olvass utána, ha részletesebben kellene a módszer.
2011. febr. 23. 17:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Én úgy tuom,hogy az LSD-t,a fogyasztást követő 38 évig is ki lehet mutatni...
2011. febr. 23. 18:51
 13/18 anonim válasza:

Egyik haver mondjuk nem direkt de vagy 8 energiaitalt benyomott egy nap leforgása alatt és estére már helucinált, persze ez nem olyan mint az LSD, és sokkal veszélyesebb is, tehát nem ajánlom...

A másik pedig a gomba magic mushroom elméletileg az is hasonló ;)

2011. febr. 25. 16:54
 14/18 A kérdező kommentje:
Kösz az eddigi válaszokat! Valami tapasztalat az LSD-vel, vagy a varázsgombával?
2011. febr. 26. 10:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Az LSD a legrosszabb, azt hiszem. Akkor inkább a kender. Csak arra ügyelj, el ne kapjanak vele, mert nagyon szigorúan büntetik.
2011. febr. 26. 21:29
 16/18 anonim válasza:

Hát hallucinálni nem a legjobb dolog.Ma kétszer is hallucináltam,a suliban egyszer első óra elején(hát jól van korán volt még) és akkor mintha a mögöttem levő ülőnek a kezét láttam,de az egész karját,ahogy felém nyúl...Fúúh nagyon megijedtem...Persze a padok itt eléggé messze vannak egymástól,meg útban volt a monitor is...aztán utána még egyszer hallucináltam,de arra már nem emlékszem,lehet hogy az nem is volt igazi hallucinálás.

Amúgy egyszerűen csak ne aludj 1-2 napont át,és voilá!!Én mondjuk az éjjel mintha csak 3 órát aludtam volna,pedig 8 volt.A minőség számít,nem a mennyiség.

2011. szept. 14. 14:25
 17/18 anonim ***** válasza:

"Az LSD-re már gondoltam, és szerintem tudnák is szerezni. Szerintetek az veszélyes nagyon? Ti kipróbálnátok?"

Úgy próbálkozz vele, hogy állítólag 38 évig (!) ki lehet mutatni, és hónapokkal a fogyasztás után is lehetnek olyan spontán hallucinációid, minthogy kijön a falból egy metró. Gondolom nem szeretnéd, ha mondjuk egy állásinterjún, megbeszélésen vagy az iskolában (gondolom iskolás vagy) egyszer csak kiugranál az ablakon félelmedben, mert a falból jön a metró vagy megtámad egy óriási pók.

2011. dec. 22. 22:08
 18/18 anonim ***** válasza:
ezt a kérdést már olvastam kb fél éve :D
2011. dec. 23. 20:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!