Mitől hallucinálhatok?
Egyik haver mondjuk nem direkt de vagy 8 energiaitalt benyomott egy nap leforgása alatt és estére már helucinált, persze ez nem olyan mint az LSD, és sokkal veszélyesebb is, tehát nem ajánlom...
A másik pedig a gomba magic mushroom elméletileg az is hasonló ;)
Hát hallucinálni nem a legjobb dolog.Ma kétszer is hallucináltam,a suliban egyszer első óra elején(hát jól van korán volt még) és akkor mintha a mögöttem levő ülőnek a kezét láttam,de az egész karját,ahogy felém nyúl...Fúúh nagyon megijedtem...Persze a padok itt eléggé messze vannak egymástól,meg útban volt a monitor is...aztán utána még egyszer hallucináltam,de arra már nem emlékszem,lehet hogy az nem is volt igazi hallucinálás.
Amúgy egyszerűen csak ne aludj 1-2 napont át,és voilá!!Én mondjuk az éjjel mintha csak 3 órát aludtam volna,pedig 8 volt.A minőség számít,nem a mennyiség.
"Az LSD-re már gondoltam, és szerintem tudnák is szerezni. Szerintetek az veszélyes nagyon? Ti kipróbálnátok?"
Úgy próbálkozz vele, hogy állítólag 38 évig (!) ki lehet mutatni, és hónapokkal a fogyasztás után is lehetnek olyan spontán hallucinációid, minthogy kijön a falból egy metró. Gondolom nem szeretnéd, ha mondjuk egy állásinterjún, megbeszélésen vagy az iskolában (gondolom iskolás vagy) egyszer csak kiugranál az ablakon félelmedben, mert a falból jön a metró vagy megtámad egy óriási pók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!