Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Lenne egy nagy gondom bővebben...

Kozma Zsuzsi kérdése:

Lenne egy nagy gondom bővebben lent?

Figyelt kérdés

Az van,hogy holnapra kéne fogalmazást csinálni mármint órán írunk belőle dogát és én nem olvastam el az Egri csillagokat mert vagy 800 oldalas és szóval az van hogy kéne egyet csinálni és nem segítenétek vagy nem linkelnétek át egy oldalt ahol tömören megvan fogalmazva FONTOS! légyszíves.

köszönöm előre is

és ha lehet azoktól kíméljetek meg,hogy a mai gyerekek,hogy elvannak "lustulva" -.-"

köszönöm( az egri nőkrőől)

2011. febr. 15. 18:10
 1/6 Lézer Anton ***** válasza:

[link]

[link]

Rengeteg van a neten. Ezek alapján fogalmazást írni viszont nem lesz egyszerű, tekintve, hogy leginkább a cselekményt közlik. Az nem elég.

2011. febr. 15. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát ezt besz.ptad. Esetleg a filmet még megnézheted, ha ki tudod venni valahonnan. A köny is max egy hétvége egyébként. A tömörekkel meg az a baj, hogy pont az hiányzik belőlük, ami egy ilyen fogalmazáshoz kéne.

Egyébként megfelelő díjazásért még az is lehet hogy meg tudnám csinálni holnapra.

2011. febr. 15. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Holnapra? És ma este negyed hétkor jut eszedbe.

Gratulálok.

2011. febr. 15. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát fiam, ha neked 800 oldal sok... tudod az emberek nem szívesen segítenek annak, aki beleszarik a saját problémájába. Az ilyen életképtelen egyedek mindig más segítségére lesznek utalva.
2011. febr. 15. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Talán időben el kellett volna olvasni. Esetleg nem kéne azt hinni, hogy a regény hossza kifogás bármire. És talán nem kéne odaírni, hogy "FONTOS", mert ez nem indokolja azt, hogy segítsünk.
2011. febr. 15. 20:16
 6/6 anonim ***** válasza:
nem tom mit vagytok úgy oda! Én sem olvastam ki! Egyébként vagy ő felejtette el, vagy olyan állat a tanár hogy későn szólt!
2011. febr. 16. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!