Az igaz hogy Nem is volt Holdraszálás 1969 ben? (többi alul)
Multkor vettem 1 könyvet és abba azt irták hogy nem is volt,hanem elvileg holliwood ban vették fel 1 studioban.
A másik meg hogy volt 69 ben.
na most melyik az igaz?
(normális válaszokat kérnék)
Ezerszer átbeszéltük ...voltak Holdra-szállások
maci
Ennyire sok unatkozó embert.
Persze, 40 évvel később, a TV előtt megmondják, hogy nem volt Holdra szállás. Ezt a hülyeséget a TV2-ön láttam.
"én meg olvastam xD"
Nemcsak 69-ben volt holdraszállás. Mellesleg idáig bármi történt a világon mindíg voltak ostoba emberek nagy számmal akik állították hogy meg se történt nem úgy történt.Miket hordtak össze 2001 szept. 11.-éről is pld.
"nem is volt,hanem elvileg holliwood ban vették fel 1 studioban."
Rádióamatőrök százezrei követték az adásokat amikor a földtől távolodó űrhajósok beszéltek a földdel. A rádiós tudja honnan jön az adás és milyen messziről persze akik rémtörténeteket találtak ki azok ezt a tényt se tudják a többi között.
"én meg olvastam ..."
És Hófehérkéről is olvastál?
No, kb. egyforma az igazságtartalma a két könyvnek...
Értelmesebb könyvek vásárlására is fordíthatnád a pénzed, ha 10 év feletti vagy :P
maci
17 vagyok :D. A könyv cime :"Megmagyarázatlan kérdések"volt.
de akor ez csak hazugság volt amit irt a könyv :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!