Mi is pontosan a probléma megoldó kézség?
Minden embernek van ilyen, és tökéletesen is működik?
nektek például milyen?
Mindenkinek van, de nincs tökéletes, mert amihez nem értesz, azt nehezebben, vagy sehogy nem oldod meg. Olyan ember meg nincs, aki mindenhez ért. Ja és "készség" nem kéz:)
Saját példát nem nagyon írnék, mert nem nagyon van:D
nem maga a józan a hozzáállás? a józan hozzáállás alatt azt értem, hogy higgadt, megfontolt viselkedés, idegeskedés, félelem és miegymás nélkül. Mivel csak így lehet túljutni bármi bajom, ha nem ezt tesszük, hanem agonizálunk, akkor csak fokozódik a baj. És igen, ilyen mindenkinek van, csak kérdés ki mennyire hasznosítja...de hangsúlyozom, bárki képes rá.
Az én probléma megoldó készségem tehát jól működik azért, bár nem is nagyon szokott problémám lenni...lehet megelőzöm azokat. :D
Ha úgy kérdezed, hogy valami feladat van, és azt összeszedve végrehajtani, az nekem például azért elég jól megy, jól meg tudom szervezni a részfeladatokat, talán ez a rendszerező intelligenciával van kapcsolatban, bár józan ész/elfogulatlanság azért itt sem árt, hogy ne legyen igazságtalanság, hiába van jól megtervezve a dolog. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!