Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mikorra várható egy olyan...

Mikorra várható egy olyan robot kiadása, ami főz és takarít nekem meg segít a melóban?

Figyelt kérdés
Már gyűjtöm rá a pénzt. (nem vicc) Házakat is fel akarok vele újíttatni és eladni jó pénzért.
febr. 1. 05:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
34%

19

Egyszerűbb lenne visszahozni a nyílt rabszolgatartás lehetőségét.Mint egy ilyen komplex gépet kreálni.

febr. 1. 10:20
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűbb fogni egy kóbor apácát, az majd főz is rád, meg idővel lesznek kis biorobotok, azokkal majd lehet menni házakat felújítani. Ez a modell viszonylag régóta létezik, családi vállalkozásnak hívják.
febr. 1. 10:49
 23/31 Hintalow ***** válasza:
39%
Bakker komolyan mondom a trollkérdések szinvonala jobban esik mint a forint értéke (pedig ez elég nagy szó manapság)
febr. 1. 12:56
 24/31 TappancsMancs ***** válasza:

2/ A kérdező kommentje:

"Hát, de miért járni tanítják 15 éve? Főzni kellene tanítani."

🤣 Végső soron...

febr. 1. 13:07
 25/31 anonim válasza:
Jó lehet trollkérdés, de jogos :) nőként mondom, sok okos férfi tudós nem gondol erre pedig milyen robotok vannak már annyi mozdulatot tudnak. Jó volna megoldani a sok időt elrabló háztartási munkákat, teregetés, ruhahajtogatás, edények kipakolása a gépből, főzés talán nem, jogos amit írtatok, de mint az I, robot filmben. Pl. robot fűnyíró már van, termést is be tudnak takarítani, tudnának falat festeni, kerítést. Annyi hasznos dolgot lehetne csinálni ezen idők alatt.
febr. 1. 13:20
 26/31 anonim ***** válasza:
#25 Örülj, hogy már csak ennyi dolgod van, 50 éve lehet, hogy sokkal több lett volna, 100-ról nem is beszélve. De ha lenne is mindenes robot, milliókba kerülne.
febr. 1. 14:50
 27/31 anonim ***** válasza:

Azért álljunk meg egy szóra. Nem tetszik a házvezetőnő (mondjuk, aki helyetted főz). Oké. Tudod miért nem tetszik? Mert visszafelesel, és nincs rá válaszod. Azaz nem tudod kezelni.

Na és tudod milyen egy főzni tudó (vagyis nem receptet ismerő, hanem elővenni, előkészíteni, megfelelő műveleteket is elvégezni tudó) robot? Elárulom. Bonyolult. Akkor és úgy működik, ahogy beállítják. Azt mindig a kezelője végzi, hiszen ő tudja, mit akar. Az kevés, hogy krumplilevest akarok. Nyilván nem tudsz főzni, mert tudnád, hányféle krumplileves van. És ez egy egyszerű étel. Ha holnap kapnál egy ilyen robotot, másnap kidobnád, átkozódva kezdenél magad főzni, mert talán keménytojást tudsz magadtól főzni, de amit vezényleteddel a robot készítene, ember meg nem eszi. Állat se. Az érdemes megtanulni, egy feladatból a bonyolultságot kitranszformálni nem lehet, csak áttranszformálni. Néha szerencsétlenül, mert utóbbi bonyolultabb.

Még csak egyet. Nincs unalmas munka, csak hozzá nem értés és fantáziátlanság van. Mindenkinek van egy szemlélete és tudása, ez meghatározza, mit szeret csinálni, és hogyan végez "nemszeretem" munkát.

febr. 2. 14:59
 28/31 A kérdező kommentje:
Ez nem troll kérdés és felettébb sértő, amit egyik hölgynek írtatok válasznak. Szerintem manapság nem a nők dolga lenne a főzés, takarítás. Vegye csak ki a faszi is a részét, ha a nő is dolgozik.
febr. 3. 00:29
 29/31 anonim ***** válasza:
#28 Egyáltalán nem erről van szó, azt sem lehet tudni, hogy kivel él együtt, lehet, hogy senkivel.
febr. 3. 07:03
 30/31 anonim ***** válasza:
Kérdező, sértés nincs. Sértődés van. Én egy "faszi" vagyok. A feleségem kiválóan főz. Én meg se közelítem, de ha valamiért mégse ő főz, akkor én. Akár vendégeknek is. Nem tartom a kérdést trollnak, de ettől még tartom amit írtam. Rólad is, a főzésről is, az MI-ről is.
febr. 3. 11:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!