Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért mondják a tippmixesek,...

Miért mondják a tippmixesek, akik rendszeresen pluszban jönnek ki, hogy csak havi 100 000 Ft-ot tudnak nyerni? Ha nagyobb a tét, miért nem lehet vele többet nyerni?

Figyelt kérdés

dec. 18. 11:48
 1/10 A kérdező kommentje:
Van, aki heti 100 000-t tud állítása szerint, a kérdés szempontjából egyelőre lényegtelen.
dec. 18. 11:49
 2/10 Kólauborkával ***** válasza:
42%
Nem tudom ők milyen technikával dolgoznak, de ha az “Arbitrage betting” technikát alkalmazzák, akkor vagy a limitálták őket vagy, ha többet akarnak kiszedni, akkor a saját rendszer jelez és a fogadóirodák akárkit akármiért korlátozhatnak, tilthatnak. Ez nyilván számukra pénz, tehát tiltanak, ha túl sokat nyernél.
dec. 18. 12:20
 3/10 anonim ***** válasza:
41%

Ahogy #2 mondja valószínűleg a tiltás miatt. Teniszben van egy stratégia amivel szó szerint lehetetlen veszíteni, egy szerencsésebb napon 1-2 óra alatt húzható minimum pár tízezer, de akár pár százezer is. És ahogy #2 mondta, az nem éri meg az üzemeltetőnek, szóval gyorsan lelövik az ilyeneket.

Vagy csak szimplán kis rizikókra fogadnak, azaz nagy a nyerési esély, de kevés a nyeremény.

dec. 18. 13:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ehhez nem is kell különösebb tiltás, egyszerűen így jön ki. A legtöbb tuti stratégia előbb-utóbb megbukik a maximális tét miatt. Hosszabb távon akkor jössz ki nyereségesen, ha képes vagy rendszeresen megtalálni, hol kínál a fogadóiroda a valós esélyekhez képest aránytalanul nagy szorzót, de ugye ebből nincs túl sok (bele kell kalkulálnod a fogadóiroda hasznát is), és természetesen rendszeresen fogsz veszíteni is, szóval még ha jól is csinálod, néhány százalék profit reális.
dec. 18. 13:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehet egy tucatnyi fogadó az országban aki tippmixből megél és nem fehér galléros módon. Ezek nem szarral gurítanak, illetve erős túlzással annak is utánanéznek, hogy a játékos milyet kulázott reggel, stb. Ezek nem is reklámozzák magukat. Tuti stratégia pedig nem létezik. Meg olyan sem hogy kötésbe irkálja a marhaságokat, majd lobogtattja a nyertes szelót, hogy ő ebből él..... Egyszer kidolgoztam egy bonyolult tétemeléses módszert. Egy hónap alatt csináltam egy triplát, aztán másfél nap alatt zsinórban mind a 8 fogadást elbuktam.
dec. 18. 21:14
 6/10 anonim válasza:
#3: Más sportnál is vannak ezek a taktikák, engem sajnos lekorlátoztak miatta, de addig legalább szépen jött belőle... egyrészt elég gyorsan kapcsolnak, másrészt meg papíroson sok mindent nem lehet fogadni, amiket így igen, szóval arra átállni sem érdemes.
dec. 19. 14:50
 7/10 anonim válasza:
Kérdező, azért, mert elég magas "nyertes" rátát kell hoznod és akkor se sok a belőle kinyert pénz. Példa: Csak 100ezres téttel játszasz. 10 szelvényből nyer 8, 2 veszít. Ha a szorzóid 1.3-asok, akkor nyertél 240ezret, viszont mivel elment 2 szelvény, az minusz 200ezer, vagyis 40ezret nyertél, tehát még a 100ezer sincs meg, pedig jó volt a nyerési rátád és hidd el, 1.3x -ért is nagyon necces meccseid vannak. Növelheted a szorzókat, de azzal valószínű a nyerési arányod is csökken és a végnyeremény is...
dec. 19. 14:55
 8/10 anonim ***** válasza:

6

Milyen sportágakat courtsideoltál?

dec. 25. 01:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyébként van ez a probléma, hogy a fogadóiroda is bekorlátoz. Persze ezt nem egészen úgy kell elképzelni mint a filmben mondják, de a lényeg igaz. Ha túlzásba viszed a nyerést, az megárt az egészségednek. A tartós haszonszerzést ellehetítlenik a matematikai szabályok, de ha ez mindig nem elég akkor a törvényi szabályozások. És nem a fehérgalléros fogadóról beszélünk. Tehát oda lyukadunk ki, ami a nevében is benne van, hogy ez egy szerencsejáték. Törvényes módon csak az él meg belőle, aki rászánja azt a napi 8-12 órát akár egy gyári melós, vagy mázlival belestrafál egy elképesztően nagy szorzatba.
dec. 25. 12:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem kell rászánni 8-12 órát :DDD
dec. 28. 03:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!