Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Az ősember is menstruált már?

Az ősember is menstruált már?

Figyelt kérdés

dec. 8. 14:53
1 2
 1/13 anonim válasza:
83%
Nyilvánvalóan. Menstruáció nélkül nincs peteérés, anélkül nincs utód.
dec. 8. 14:57
 2/13 A kérdező kommentje:
Azóta azért néhány evolúciós változás is történhetett.
dec. 8. 15:02
 3/13 anonim válasza:
68%
A szaros kérdésedtől idejutottál? (Többi kommentelő, ott hangzott el egy ilyen válasz neki, hogy az ősember mestruált, a kérdést szerintem inkább nem akarjátok látni, meg a kérdező szintjét ott)
dec. 8. 15:03
 4/13 A kérdező kommentje:
Nagyon el vagy tévedve. Nincs előzetes ilyen kérdésem, a stílusodból pedig visszavennék a helyedben.
dec. 8. 15:06
 5/13 A kérdező kommentje:
De egyébként nyugodtan linkelheted a kérdést, érdekel!
dec. 8. 15:06
 6/13 anonim válasza:
68%

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

Milyen meglepő itt pontosan egy ilyen válasz hangzik el, kicsit később meg megjelenik egy kérdés.

Aztán pedig feltételezed, hogy az evolúció úgy változtat a nőstényeken, hogy az őskorban nem mestruáltak.

dec. 8. 15:13
 7/13 anonim ***** válasza:
83%

"Azóta azért néhány evolúciós változás is történhetett."

Sorold őket.

dec. 8. 16:00
 8/13 A kérdező kommentje:

#6 Nem fogom bizonygatni. Jelentsd akkor a kérdést vagy folytasd a szájkaratét a másik kérdezővel.🤗

#8 Miért én soroljam? Én kérdezem.

dec. 8. 16:10
 9/13 anonim válasza:
56%

Jajj csúnyát ne írjatok neki, meg olyan stílusban, ami nem tetszik, mert privát üzenetben elkezd írogatni, hogy kérj bocsánatot. Felejtsd el. Csak mert hülyeségeket kérdezel, nem kell senkinek bocsánatot kérnie, mert nem tetszik a stílusa.

Egyébként meg “miért én soroljam? Én kérdeztem” mennyi lett volna a google bebírni, nem pedig ide ki lejáratni magad, hogy ennyi vagy biológiából?! És kiteszed a netre anonim kérdésnek.

dec. 8. 16:32
 10/13 anonim ***** válasza:
56%
"Az ősember is menstruált már?" Nem, dehogy. Csak az ősasszonyok.
dec. 8. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!