Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az ivóvízbe...

Mi a véleményed az ivóvízbe kulázásról?

Figyelt kérdés

dec. 5. 09:53
1 2
 1/12 Kólauborkával ***** válasza:
94%
Ugyan nem az ivóvízbe kulázok, de azzal öblítem le, ez ma egy teljesen hagyományos és elfogadott módja az ürülék csatornába juttatásának.
dec. 5. 10:18
 2/12 A kérdező kommentje:

1#

Ez csak részletkérdés

dec. 5. 10:26
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Hagyományos abban az értelemben, hogy akkor még nem volt más módszer. Ma van, tehát az "elfogadás" az igénytelenségen és egy sor dolog nem értésén alapul. na meg persze bizonyos manipulációkon.
dec. 5. 12:12
 4/12 anonim ***** válasza:
65%
rendben van,mint mikor az úszodában is belehugyoznak a medencébe,az is rendben van.
dec. 5. 12:14
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Sokkal problémásabb és fenntarthatatlanabb lenne egy külön szürke víz hálózat kiépítése csak ezért.
dec. 5. 15:40
 6/12 anonim ***** válasza:
73%

10000 fős lakótelepen nem megoldható a szürkevíz, óriási beruházás lenne.

Ha meg mindenkit kiköltöztetsz a kertvárosba, na az lenne ám az ökológiai katasztrófa, még az a kevés állati-növényi élőhely is tovább zsugorodna.

dec. 5. 16:40
 7/12 A kérdező kommentje:
Ugye milyen komplikált kérdés. Pedig csak egyetlen egy, szószerint sza*os problémát emeltem ki az életmódunkkal kapcsolatban a számos közül.
dec. 5. 16:51
 8/12 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Na igen, de ez milyen problémát oldana meg? Mert ahol vízhiánnyal küzdenek ott nem azért nincs víz, mert mi galád módon azzal öblítjük a wc-t. Ahol meg nincs vízhiány ott nem jelent problémát ezt a megoldást alkalmazni.

Egyéb iránt én sem vagyok a pazarlás híve, meg a környezetvédelmet is fontosnak tartom, de úgy gondolom ennél égetőbb problémák is jelen vannak a környezetünkben.

dec. 5. 17:07
 9/12 anonim ***** válasza:

Az ivóvíz nálunk megfizethető, tehát így gazdaságos a téma. A tiszta víz kíméli a szerelvényeket, ezért nem nagyon lehet ivóvízminőség alá adni az öblítővizet.

A környezetvédelemért pedig a szennyvíztisztítókban felelnek, ami nincs összefüggésben az öblítővíz minőségével.

dec. 5. 18:18
 10/12 A kérdező kommentje:

8#

Ezt én is butaságnak tartom, amikor valaki a mi pazarlásunkkal kapcsolatban a 10000 km-re lévő szerencsétleneket hozza fel. Meg az is egy tragikom amikor úgynevezett vegánok eltartott kisujjal, avokádós lattéval a kezükben háborognak a marhatenyésztés ellen, hogy az többek közt mennyi vizet fogyaszt. Az iparszerű marhatenyésztés és feldolgozás valóban sokat, de a természetszerű csak annyit amennyi valóban szükséges. Egyébként az hogy nálunk van még bőven víz azzal csak óvatosan. A Duna - Tisza közi homokhátságon már lehetnek gondok a közeljövőben a háztartási ivóvíz ellátásban.

dec. 6. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!