Mennyire jó ötlet egy árva gyerekkel azt művelni amit a Truman Show című filmben műveltek a főszereplővel?
Figyelt kérdés
Biztonságos területre küldeni ahol nincsen erőszak, se háború.2024. júl. 4. 14:18
2/9 anonim válasza:
A filmben, azt végignézve, jó ötlet volt?
3/9 A kérdező kommentje:
A rendezőnek és a gyerek főszereplőnek igen. Hiszen nem bántották a suliban!
2024. júl. 4. 15:11
4/9 anonim válasza:
Nem ragadhatsz ki a szituból egy ennyire apróságot. Ennyi erővel azért is lehetett volna jó neki, mert minden reggel fincsi szponzormüzlit ehetett, míg mások undi rántottát kapnak.
Rossz dolog volt, és erkölcstelen.
5/9 anonim válasza:
"a gyerek főszereplőnek igen"
Végülis csak megfosztották a méltóságától, a szabadságától, a privátszférájától, nem volt egyetlen igaz emberi kapcsolata, bezárták a "négy fal közé" jelképesen, stb stb a lista elég hosszú.
Hát baromi jó élet. Nehogy téged is bezárjanak valahová, aztán meglátnánk, hogy mennyire fasza élet.
6/9 anonim válasza:
Az meg, hogy a rendezőnek. Ha én most kirabollak, az nekem jó. Akkor rendben van?
7/9 A kérdező kommentje:
Legalább ok nélkül lett barátnője, bár nekem lenne ilyen műsorom! Vagy most is abban vagyok? Vagy te?
2024. júl. 4. 16:06
8/9 anonim válasza:
Elfelejtetted bevenni a gyógyszereidet
9/9 A kérdező kommentje:
Ó, lehet, hogy valaki más vette be helyettem!
2024. júl. 4. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!