Csak nekem tűnik egy teljesen más világnak ez az egész 2020 óta?
Nyilván tudom a választ. Mindenki teljesen máshogy él mára mint 2020 előtt...
De komolyan a 2020 effektus elég durva mármint 2024 felénél járunk és még olyan mintha most kezdődött volna 2021. Közelebb vagyunk 2030-hoz nint 2015-höz elég érdekes belegondolni, hogy mennyire gyorsan halad az idő és, hogy mennyire depresszív lett s világ 2020 után. Semmi nem ugyan az mint volt.
Én is teljesen más ember lettem a 2019-es én nem ismerne a mostani énemre se.
Szóval neketek milyen érzéseitek vannak ezzel kapcsolatban?
Mindenki úgy szeretne élni, amihez fiatal korában szokott.
Ehhez képest a világ most gyorsan változik, azért érzed ezt.
Másrészt a 2010-es évek nekem 14-24es éveim voltak. 2015-19 közötti évek tényleg 4 évnek tünt a 2020-24 pedig mintha 2 év alatt lezajlott volna.
2018-ban jelentkeztem én pl a Honvédségbe és 2020-ban volt az első Koszovói misszió, amin voltam és még tisztán emlékszek rá és mindig azt mondom, hogy áh az 2 éve volt pedig 4 éve volt. Nyilván nem gyorsult fel az idő viszont mivel a lényeg annyi, hogy a Covid alatt az idő lassúnak tűnt és szinte semmilyen emlék nem maradt meg az embereknek abból az időből de 2019-ből már igen így a 2019-es emlékek közelebbinek tűnnek mint a 2020 utániak, mivel azok nincsenek vagy nagyon halványak és kevés. Így mivel nincs, amihez kössük a 2020-21-22-23-mas éveket így azok mintha meg se történtek volna.
Persze vannak olyan események, amik megmaradnak pl valami fontos családi esemény vagy munkában esetleg az ukrán háborút kötöd 2022-höz de pár dolgok kívül semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!