Ma szült egyik rokonom. Azt mondta semmit se érzett, csak kicsit csikart a hasa, de mint mikor kicsit megy a hasa. Bementek és már teljesen kitágult, hármat nyomott és kész. Egy óra volt az egész. Ez lehetséges?
Anyukám így szülte az öcsém.
2.terhessége volt, én már 16 voltam.
Barátoknál voltunk vidéken. Tök elvolt, semmi jele nem volt,hogy szülni fog. 3hete lett volna még.
Egyik pillanatban elfolyt a magzatvíz, röhögött rajta velünk. 15perc múlva kinn volt a mentő, végigpoénkodta míg odaértek.
Betették a mentőbe. 10perc onnan a kórház. Félúton megálltak mert jöttek a tolófájások és megszült.
Ez 14éve volt.
Most egy idösek otthonában dolgozom. Az egyik ápolónk jött hozzám, hogy hazakéretszkedjen, fáj a hasa, vesegörcse van. Mire összeszedte a cuccait, nem tudott menni, úgy fájt neki. Elfektettük, mentőt hívtunk. A mentő már nem vitte sehova, ott szült meg az otthonban.
Állítólag nem tudta azt sem, hogy terhes. 5.gyereke lett, váratlanul érte.
Egy 50kg-s nő, akin mi sem láttuk, hogy babát vár.
Anyósom azt mondta "ne félj.. Én nem éreztem csak bizsergett a derekam... Aztán olyan volt mintha kakilnom kellene, nyomtam és kint volt."
Na hát nekem nagyon nem ilyen volt sajnos 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
De természetesen vannak olyan szerencsések akiknek megadatik a könnyű szülés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!