Ha létezik időutazás akkor miért nem találkoztunk egy jövöbelivel sem?
Helló! Még csak most olvasom a kérdésed,és nagyon érdekes dolgot feszegetsz.Engem is érdekelnek ezek a dolgok,de valószínű,hogy nem lehet az időben utazni,és ha a jövőben élnének emberek,lehet még ők sem tudnak,mivel még nem jöttek vissza.De különben is ha belegondolunk kicsit,akkor rá kell,hogy döbbenjünk,hogy ha pl.most átlépnék a holnapba,vagy akár egy másodperccel előbbre,akkor ott is találkoznom kellene önmagammal,tehát milliárdnyi másolata lenne mindenkinek,és ha én innen a jövőbe utazom,akkor ki maradna itt?És ha a múltból jönne a saját énem,pont akkor,abban az időben,nem találna itt.Vagy ha minden egyes énem egyetlen időpontba utazna,akkor milliárdnyian lennénk egy helyen.Nem?
Vagy ha sikerülne is,akkor sem láthatnám magam kívülről,mert hiszen az én lennék ott,és azt csinálnám,amit ,de akkor a saját bőrömbe érkeznék.Bonyolult:)Lehetne még feszegetni a témát.De az is lehet,hogy egyszerű a megoldás,csak még nem tudjuk felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!