Mi kell ahhoz, hogy az emberek beismerjék, nem szívesen szocializálódnak rondább emberekkel?
Miért kell úgy tenni mintha ez nem lenne igaz?
Kinek használ?
Ezzel most ellent mondtál magadnak:D
A kérdésben azt állítod hogy mindenki szívesen barátkozik csúnya emberekkel, de itt meg már arról beszélsz hogy mekkora nácik vagyunk amiért egy szép ember szimpatikus
Ez evolúció nem nácizmus
21
Nem igaz. A kérdésben azt állítottam, hogy az emberek nem szívesen kommunikálnak csúnyább emberekkel.
A szépségkajtatás meg hol evolúció? A csúnya embert talán nem az evolúció hozta létre és még 2 millió év alatt sem sikerült leszámolnia vele? :D Elég bugyuta evolúció akkor :D
Ki a szép és ki a csúnya? Teljesen relatív. Számomra az álom nö a legjobb barátomnak randa.
Szerintem a lakosságnak nincs 1%-a az olyan csúnya ember, amilyenröl te beszélsz és még ök is találnak párt.
“ Számomra az álom nö a legjobb barátomnak randa.”
Ilyen fizikailag lehetetlen. A szépségre jellemző, hogy vannak objektíven megfigyelhető tulajdonságai.
"A szépségre jellemző, hogy vannak objektíven megfigyelhető tulajdonságai."
Mik a szépség oblektíven megfigyelhető tulajdonságai?
" A szépségre jellemző, hogy vannak objektíven megfigyelhető tulajdonságai."
Nincs, hisz maga a szépség sem objektív, hanem ízlés dolga. Én pl odavagyok a vörös hajú, szeplős lányokért, másokat kifejezetten taszít ez a "ginger" külső.
27
De attól nem lesz csúnya.
Van akinek Jessica Biel, van akinek Olivia Wild, de attól egyik sem lesz csúnya. Eskü ennyi hülyét.
Tehát aki nem ért egyet torz gondolkodásoddal, ami nem is igaz, akkor az hülye.
Te aztán tudsz érveli, hol tanultad?
"De attól nem lesz csúnya"
Van, akinek a szemében az. Pont ez a lényeg, két ember ízlése között ég és föld lehet a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!