2012.12.21 igazán a világvége? A maják ezt számolták.
Idáig nagyjából minden 10 évre jósoltak már egy világvégét (már az ókor óta).
Érdekes, hogy még egyik se jött be.
Ami mondjuk nem jelenti azt, hogy soha nem lesz vége a világnak - de szerintem ettől reszketni butaság. Nem a világnak lesz vége - csak neked. És nem valami iszonyú katasztrófa miatt - csak azért, mert már az 5. kórház sem hajlandó fogadni - vagy csak simán nem nézel magad elé, mikor lelépsz a járdáról: mert éppen a világ végén jár az agyad.
ez az egész világvége teória nem más mint egy világméretű promóció egy mozifilmnek aminek 2012 a címe, és erről szól amit a kérdező is leírt.
ugyanez volt az Ideglelés című film bemutatója környékén is. rengetegen elhitték, aztán kiderült az igazság.
Istenem....
Nézd már meg csak a dátumot:
2012.12.21.. nagyon kisérteties...
A meteorok kinn azt tervezik, hogy minden számunkra, "hitünk" szerinti időpontban becsapodnak majd kisciny bolygonkba.....
Teljessen véletlen pont 2000.01.01-jén tök véletlen 2012.12.21-én....
Ugyanmar, ha én meteor lennék nekem se lenne jó a 2007.03.19.-e hogynéz ez ki?:S
:)
Ne sirjál ÉLJÉL!!! ha meg feldobod a pacskert, azzal mar ugyse tudsz semmit tenni:)
olvasd el ;)
Ja és olvass újságot. 3. évezred, meg Hihetlenbe nagyon sok érdekes cikkek vannak, és már erről is írtak ami a fent xímen van.
Szal nyugi csak egy új ciklus veszi kezdetét 20112.12.22-én és 21.-én ez fog véget érni.
jaaa meg tök érdekes... a DÁTUM
2012.12.21
12.12. és a 21 fordítva xD
Amúgy a világvége megfogalmazás tök hülyeség, mert ha felrobban a föld az még tökre nem világvége... az majd akkor lesz ha maga a világ egyetem is megszűnik létezni. na AZ már világvége. De ha hisezl a reinkarnációban akkor no para mert egy másik helye újrakezdhetet talán egy fejlettebb helyen
Tudjátok mire jó a "világ vége" hír terjesztése ? Azért, hogy a buta emberek elhiggyék és féljenek tőle... Ez is csak az egyház idétlensége. (erre nincs jobb kifejezés)
Ne higgyetek el mindent amit a Tv mond vagy amit a neten olvastok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!