2012.12.21 igazán a világvége? A maják ezt számolták.
Ne haragudj de hány éves vagy?
Egyébként pedig egy kisbolygó vagy nagyobb meteorit becsapódását túl sem élnéd mert már az első pillanatban amint hallanád a hírt infarktust kapnál amilyen gyáva vagy.
De minek foglalkozol ilyen marhaságokkal? a 2000. évet is túl éltük nem?
Nem biztos, hogy ez az összes, de talán jobb ha látod:
Apukád jól mondja!!!
Nem lesz világvilágvége.
Nem a világ vége a jó fordítás, hanem egy világ-korszak vége. Más szóval nem a Föld vége, hanem a Föld egy nagy korszakának a vége....az élet megy tovább.
Kedves kérdező!
Ha nem olvastad volna el az előző szálat (ahol szépen le van írva minden), akkor ajánlom ezt az oldalt:
Itt aztán annyi világvégét találsz, hogy akár be is dilizhetsz a félelembe!
Amúgy a maja naptárnak most lesz egy nagy évfordulója: olyan, mint nekünk majd a 10000 lesz.
Szerinted mi lesz majd i. sz. 10000-ben?
Nos: hasonló jelentőségű a maja évforduló is.
A kérdezőnek!
Ha mindent elhinnék amit ír az újság, látom a tévében már olyan depressziós lennék,hogy nem is élnék, mert leugrottam volna az első adandó alkalommal valahonnan. Tök felesleges ezen paráznod élj normális életet. Élj úgy ha eljön a vég mondhasd,hogy érdemes volt élned.
Szerintem te betegesen félsz, vagy betegesen hiszékeny vagy. kezeltesd magad.
Idos nyugdijas vagyok. Már annyiszor hallotam kulonbozo dátumokat,hogy ekkor és ekkor kovetkezik be a világvége, hogy ha igaz lett volna,akkor már rég nem létezne a világ.
Nyugodj meg NEM LESSZ VILAGVEGE !!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!