A mikrohullámú sütő vizet használ a melegítéshez, csak víztartalmú anyag melegíthető vele. Így tanítják. Ha "fordítva forog a tányér" benne, akkor víz keletkezhet a kajából?
ahh pont aktuális kérdés.
Vasárnap beraktam a forditva forgós mikrómba 1 sajtos rántott húst, aztán az ajtó kinyitásakor találtam tehenet, szénát, tyúkot, tojást, búzát, sodrófát.
A mi mikronk erre is meg arra is forog. Pl amikor melegites kozben kinyitom az ajtajat, megnezni hogy eleg meleg-e mar a kaja, ajto visszacsukast kovetoen az ellenkezo iranyba kezdi forgatni.
Azt pedig konnyu kiprobalni, hogy felesleges-e a forgatas vagy nem. A tanyert kiveszed, meg a gurulogyurut is, es ugy teszel bele mondjuk egy szelet kenyeret, es megnezed mi tortenik vele. Aztan probald ki tanyerral is, hogy forogjon kozben.
Tiszta folyadekok melegitesenel amugy tenyleg mindegy, hogy forog-e a tanyer vagy sem, mert azokban el tudnak mozdulni a felmelegitett resze(cske)k.
#14 Törpilla57 - valószínűleg pszichológiai oka van annak, hogy valamilyen körülményt nem veszel figyelembe.
Ha kizárjuk a tápfeszültség napszak szerinti módosulását, akkor maradnak még olyan lehetőségek, hogy reggel forróbb kávét melegítesz fel a közös edényből, vagy frissen bontott szobahőmérsékletű tejszínnel öntitek fel, míg délután a hűtőből szeditek ki a melegítendő anyagokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!