Mi a bizonyíték arra, hogy Hitler valóban öngyilkos lett?
Figyelt kérdés
Hol a hulla?
Mivel égették el a testet? Gondolom csontok maradtak utána.
2023. okt. 30. 23:25
1/15 anonim válasza:
Pl. az, hogy senki sem döngette a mellét, hogy "Hé, emberek! Megöltem a szörnyeteget!" :D
2/15 anonim válasza:
Arra lennék kíváncsi, hogy akik hitlert szörnyetegnek nevezik, azok sztálint meg rákosit is annak nevezik?
3/15 anonim válasza:
#2: Igen, mint ahogy Mao Ce-tungot, vagy Pol Potot is. Pszichopata szörnyetegek voltak.
4/15 anonim válasza:
Mi értelme lett volna tovább élnie egy megvalósult zsidó világuralomban? Népe java már elesett a fronton. Szerintem már nagyon elege lehetett az egészből 1945re.
6/15 anonim válasza:
Semmi. Argentínában halt meg, a Parkinson-kór vitte el. Leszármazottai is vannak.
7/15 Dzsonszi válasza:
Nem értem azokat akik azt hiszik Hitler nem lett öngyilkos és elmenekült valahova Argentínába. Még ha az akkori beszámolóknak se hisztek, akkor is úgy ismeritek Hitlert a történelemből, aki Németország bukása után - úgy hogy az egyik része a szovjetekhez a másik az USA-hoz került - majd iszogatja a koktélját valamelyik argentín parton?
8/15 anonim válasza:
Több dokumentumfilm is foglalkozott a témával. A megkérdezett szakértők is ellentétes véleményen vannak. Állítólag nincs minden kétséget kozáró bizonyíték arra, hogy valóban öngyilkos lett.
9/15 anonim válasza:
#6 Erre esetleg valami forrásod is van?
(És nem, az "eltitkoltvalosag.hu" meg az "ufokittvannak.hu" kaliberű konteós kamuoldalak nem jatszanak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!