Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet házilag robbanóan...

Hogyan lehet házilag robbanóanyagot készíteni?

Figyelt kérdés
Csak ilyen kisebb rakétákra gondolok.De lehet valamilyen robbanóanyag is.Ja és ne nagyon tartalmazzon olyan anyagot am egy háztartáásba nincs.Olyanokra gondolok hogy pl.olaly,szódabikarbóna,gyufa,purcukor,benzin stb.
2010. okt. 19. 13:55
1 2 3
 21/27 freddyk015 válasza:
Alufóliát beleteszed egy műanyag flakonba öntesz rá köbö 2 deci sósavat ( amit a boltba 100 ft ) és rátekered a kupakot összerázod . hidrogánt fejleszt ami szétnyomja a műanyag üveget ami köbö 3 szorosára nő , amikor kiszakad depig nagyott szól . a másik műtrágya 95 % plusz 5 % olaj két kiló gyökerestöl kiemel egy fát !
2011. máj. 29. 12:47
 22/27 anonim ***** válasza:

én elég sok robbanószer recepjét ismerem de inkább nem irom le mert még a végén felrobbantod de azért itt egy oldal de azért az elejére beszúrtam egy képet hát ha meggondolod magad...

[link]

2011. nov. 10. 15:19
 23/27 Dunaimester válasza:

nézz körül ezen az oldalon:

[link]

2011. dec. 12. 18:43
 24/27 Sükösdi Dániel válasza:
nézd meg neten a tatp-t könnyű alapanyagot szerezni csak vigyázz vele mert elég instabil
2015. ápr. 23. 11:52
 25/27 anonim ***** válasza:

Ha rendes robbanóanyagot szeretnél házilag és egyben biztonságosat pluszban azzal a hatóanyaggal,hatóanyagokkal amit hivatásos pyrotechnikusok is használnak akkor keress rá hogy villanó por.Én egyet ajánlok Kálium Nitrát/Magnézium/kénpor 50/40/10 arányban.Kálium Nitrát műtrágya,ventillált kénpor,és magnéziumforrásnak bojler anód kell hozzá.Keresőben keress rá bojler anód petárda illetve bojler anód villanó por kulcsszavakra.

Ajánlott weboldal mx5-kevin.blogspot.com részletes leírásokkal videókkal el van magyarázva és be van mutatva minden, nincs zsákbamacska.Ezzel olynokat tudsz robbantani mint a Hollywoody filmekben.

Link itt: [link]

2015. aug. 31. 10:14
 26/27 anonim válasza:
Én szoktam kijárni robbantgatni az erdőbe, én is a villanó porokra voksolnék.:) Amúgy a 25 ös által említett Kálium Nitrát Magnézium elegy sok fényes és hangos gyári petárdának a hatóanyaga.Ezt ha megnézel külföldi web shopokat fel is tüntetik.Pyromaster.org is ajánlja mivel nagy erejű,fényes,dörzsölésre ütésre alig érzékeny,lenolajjal kezelve a fémpor stabil a shimizu pirotechnikai könyv szerint is.A Tatp os ötlet meg hülyeség azzal csak megcsonkítod magadat, aki kicsit és ért hozzá az nem tanácsol ilyesmit .Ha robbantani szeretnél minek használnál mást mint ami hivatásos körökben a pirotechnikai üzemekben is használnak biztonsággal kiló számra.:)
2015. aug. 31. 10:41
 27/27 anonim válasza:

Egyszer csináltam feketelőport... azt mondták ha othon csinálod akkor nem fog felrobbani. Én el hittem de azért ki probáltam, vettem szenet, 98%-kos ként meg salétromot. Kávédaralóval porrá öröltem mindet majd össze kevertem(az arányokat nem mondom meg). De végül 20000 forintbol elkészült egy 10 literes vödörbe tettem majd kitekertem egy gujtógyertyát a babettábol és áramra tettem és kimentem az udvarra, beletettem az általam készült lőporba majd bebujtam a házba. Ekkor zártam az áramkört és a gyujtógyertya tette élete utolsó gyujtását és akkorát robban hogy feljelentettek a szomszédok és mivel lőport othon inlegális csinálni 400000 Ft ra büntettek...

TANULSÁG: MENJ ALUDNI!!!!!

:-D

2016. júl. 11. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!