Hogyan lehet házilag robbanóanyagot készíteni?
én elég sok robbanószer recepjét ismerem de inkább nem irom le mert még a végén felrobbantod de azért itt egy oldal de azért az elejére beszúrtam egy képet hát ha meggondolod magad...
nézz körül ezen az oldalon:
Ha rendes robbanóanyagot szeretnél házilag és egyben biztonságosat pluszban azzal a hatóanyaggal,hatóanyagokkal amit hivatásos pyrotechnikusok is használnak akkor keress rá hogy villanó por.Én egyet ajánlok Kálium Nitrát/Magnézium/kénpor 50/40/10 arányban.Kálium Nitrát műtrágya,ventillált kénpor,és magnéziumforrásnak bojler anód kell hozzá.Keresőben keress rá bojler anód petárda illetve bojler anód villanó por kulcsszavakra.
Ajánlott weboldal mx5-kevin.blogspot.com részletes leírásokkal videókkal el van magyarázva és be van mutatva minden, nincs zsákbamacska.Ezzel olynokat tudsz robbantani mint a Hollywoody filmekben.
Link itt: [link]
Egyszer csináltam feketelőport... azt mondták ha othon csinálod akkor nem fog felrobbani. Én el hittem de azért ki probáltam, vettem szenet, 98%-kos ként meg salétromot. Kávédaralóval porrá öröltem mindet majd össze kevertem(az arányokat nem mondom meg). De végül 20000 forintbol elkészült egy 10 literes vödörbe tettem majd kitekertem egy gujtógyertyát a babettábol és áramra tettem és kimentem az udvarra, beletettem az általam készült lőporba majd bebujtam a házba. Ekkor zártam az áramkört és a gyujtógyertya tette élete utolsó gyujtását és akkorát robban hogy feljelentettek a szomszédok és mivel lőport othon inlegális csinálni 400000 Ft ra büntettek...
TANULSÁG: MENJ ALUDNI!!!!!
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!