Hogyan lehet házilag robbanóanyagot készíteni?
Figyelt kérdés
Csak ilyen kisebb rakétákra gondolok.De lehet valamilyen robbanóanyag is.Ja és ne nagyon tartalmazzon olyan anyagot am egy háztartáásba nincs.Olyanokra gondolok hogy pl.olaly,szódabikarbóna,gyufa,purcukor,benzin stb.2010. okt. 19. 13:55
1/27 anonim válasza:
Olalyat biztos nem talalsz...
Es remelem, senki nem ad segitseget, mert meg a vegen bajt csinalsz.
2/27 anonim válasza:
Figyi: fogd a kedvenc pirospöttyös bögrédet, tégy bele két kanál cukrot, egy kanál kakaóport és keverd össze! Tegyél fel forrni fél bögre tejet, aztán ha felmelegedett, öntsd a már összedolgozott cukros kakaóporra! Keverd össze, majd öntsd fel hideg tejjel, hogy ne égesse össze a csöpp kis szádat! Most pedig uzsgyi katonázni a szobádba!
3/27 anonim válasza:
amugy ezen az oldalon nem fogsz infot kapni a nagy testvér szemmel tart és cenzurázza azt ami "nem elyénvaló"
4/27 anonim válasza:
Ja, szerintem is maximum málnaszörpöt kotyvassz, ne rakátát.
5/27 A kérdező kommentje:
ajj
küldjetek már normális válaszokat.Akkor nem csak az lehet benne.Küldjetek valami jó receptet.
2010. okt. 19. 19:06
6/27 A kérdező kommentje:
am azt a cukros kakaóporos valamit kipróbáltam és nagy jó.
2010. okt. 19. 19:07
7/27 anonim válasza:
Fogsz egy kindertojás-belsőt, beleteszel egy pezsgőtablettát szódabikarbónával, rálögybölsz egy kis vizet, becsukod és eldobod.
Ennél komolyabb "bombát" ne akarj gyártani.
8/27 A kérdező kommentje:
van otthon úgy is egy csomó kindertolyás.Nyami szeretem a csokit,és még meglepi is van benn.
2010. okt. 19. 19:59
9/27 anonim válasza:
én irtam 1 normális választ de törölték szal ne itt kérdezgesd
10/27 anonim válasza:
Olalyos kindetolyást próbáltad már? Hátha rárobban a felyecskédre a tolyás, és úgy jársz, mint Newton (nem is tudom minek írom le, nem feltételezem, hogy hallottál volna róla...:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!