Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet házilag robbanóan...

Hogyan lehet házilag robbanóanyagot készíteni?

Figyelt kérdés
Csak ilyen kisebb rakétákra gondolok.De lehet valamilyen robbanóanyag is.Ja és ne nagyon tartalmazzon olyan anyagot am egy háztartáásba nincs.Olyanokra gondolok hogy pl.olaly,szódabikarbóna,gyufa,purcukor,benzin stb.
2010. okt. 19. 13:55
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

dehogyanem

Ajj nenézzetek már hülyének,értk a fizikához!

2010. okt. 20. 20:14
 12/27 Feccó27 ***** válasza:
Gyufafejek alufóliában elég szépet szolnak a sínen... (persze amikor rámegy a vonat)
2010. okt. 22. 10:07
 13/27 A kérdező kommentje:
kösz ezt ki is próbáltam nagyon jó.várok válaszokat még
2010. okt. 25. 14:23
 14/27 anonim ***** válasza:
Nem tom ismered-e a McGyver c. sorozatot. Nah ott lehet ötleteket szerezni :) Ő mindenből bombát csinált. És legalább vmi értelmesebbel töltöd el az időd, minthogy robbantgass :)
2010. okt. 25. 17:14
 15/27 anonim ***** válasza:
1 flakon öngyújtógázt tegyél micro-ba.
2010. okt. 25. 18:28
 16/27 anonim ***** válasza:
Valaki töröleeeee! Bocs!
2010. okt. 25. 18:29
 17/27 anonim ***** válasza:

"Ajj nenézzetek már hülyének,értk a fizikához!"

Attól eltekintve hogy kémiáról beszélünk!

2010. okt. 26. 00:05
 18/27 A kérdező kommentje:
nekem min1 kémia vagy fizika minegyikből jeles vagyok.am idáig a legjobb a gyufafejes volta legjobb valami olyanokra gondolok.
2010. okt. 26. 14:14
 19/27 anonim válasza:

Veszel 75% kálium-nitrát, 15% szén , 10% kén. Ezeket megkapod a gyógyszertárban.A szént széntabletta formájában. És ezeket összekevered ahogy írtam. Külön-külön dörzsmozsárban abba a kézibe ledarálod finom porrá. Összekevered és kész a puskapor.!!

Vagy veszel magas kálium-nitrát tartalmú műtrágyát keversz hozzá sok sok gyufafej port összekevered és tömörítve robban.Ennek az arányait nem tudom pontosan kísérletezd ki. Sok szerencsét! kálium-nitrát tartalmú műtrágyát keversz hozzá sok sok gyufafej port összekevered és tömörítve robban .Ezt a legkönnyebb elkészíteni. Állítólag sok terrorista ilyet használ mer olcsó és könnyű előálítani

Vigyázz magadra!!!!!

2011. febr. 17. 18:37
 20/27 anonim válasza:
Veszel egy műagyag csövet 30cm hosszút.Lezárod mind a 2 végét jó erősen.Az egyik végébe csinálsz egy kis lyukat abba belefújsz egy doboz dezodort.És a lyukba belerakod a kanócot ha meggyújtod elmész a közeléből elvileg szétrobban.
2011. febr. 18. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!