Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Lehetséges 2 db fej és/vagy...

Lehetséges 2 db fej és/vagy agy kifejlődése az emberen?

Figyelt kérdés
Ebben az esetben éjjelnappal lehetne gondolkodni a dolgokon, bagyobb és gyorsabb lenne a Világ fejlődése?
2023. aug. 3. 00:42
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos van néhány mutáns iker, aki úgy nőttek össze, vagyis redukálódtak, hogy egy a testük, de a fejük egy vállból nőtt ki. Van róluk fil a megosztón is.
2023. aug. 3. 01:01
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Hogyne - de csak mint súlyos fejlődési rendellenesség!
2023. aug. 3. 01:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem okosabbak, mert külön gondolkodnak.
2023. aug. 3. 08:08
 4/8 anonim ***** válasza:
70%

A fejlődés gátja szerintem inkább az, hogy akik hatalomra juthatnak azok képesség eltér azoktól, akik az igazi főleg hosszú távú egész emberiséget érintő problémák elhárításához értenének.

Szóval hiába okos, ha politikai és/vagy gazdasági stb dolgokkal felülírják az ő javaslatát.

A másik gát az életkor végével (de már előtte is) az egyén tudása részben megsemmisül képességei pedig elvésznek. Tehát, ha ilyenkor ugyanebből az emberből egy hasonló képességű üres klón, amibe átkerülne minden és folytatni tudná az többet érne.. és kb el is jutottunk oda mi is az AI előnye.

Az AI nem felejt, nem tart szünetet, így fokozatosan egyre pontosabbá válik, illetve nincsenek figyelmi és embert érintő mentális és egészségügyi dolgai és valószínű másolható is.

2023. aug. 3. 11:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Erre már volt példa (pl. Abbynek és Brittany), de ő/ők nem egy ember két fejjel, hanem két ember, akiknek történetesen egy testük van. Ha jól olvastam valahol, tanárnőként/tanítónőként dolgoznak valahol (és egy helyen mindketten, mivel nem lehet megoldani azt, hogy különböző órákat tartsanak különböző osztályokban), de sok kellemetlenséggel járt nekik, amíg megtanulták irányítani a testüket, mivel az egyik a test egyik felét, a másik a test másik felét képes irányítani (ha jól emlékszem, és nem arról van szó, hogy így osztották fel maguk között a test irányításának bonyolult feladatát).
2023. aug. 3. 15:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

5-ös!

Csodálom, hogy nem őrültek meg.

2023. aug. 3. 21:49
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 - jól tartják őket, hogy bizonygathassák a világnak, hogy nem embertelenség az ilyen súlyos defektussal induló terhességet kihordani és a gyerek(ek)et felnevelni!
2023. aug. 3. 21:59
 8/8 anonim ***** válasza:
#5: Azon én is. Én bizti nem bírtam volna ki, hogy osztozkodjam a testem felett a testvéremmel.
2023. aug. 4. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!