A Kőszívű ember fiaiban Ödön meleg volt?
Nem volt az, de Old Shatterhand-ben nem vagyok biztos, mert:
-- Nem tetszett neki Winetou gyönyörű húga sem, aki, úgymond, tálcán kínálta fel magát a férfinak, de más nőkkel sem ápolt semmilyen viszonyt (mondjuk a kiova főnök lányának udvarolgatott egy kicsit Winetou halála után, de talán csak azért, hogy szabadulhasson a kiovák fogságából).
-- Winetouval annyira belsőséges viszonyt ápolt, hogy gyakran aludtak egyetlen szőrmén/szőrme alatt, és gyakran kijelentette -- Winetouhoz hasonlóan --, hogy ők ketten teljesen egyek.
-- Azt hiszem, Old Firehand fia volt az, akit egyszer megtanult ájultan valahol, ő pedig összevissza csókolgatta az ajkait.
-- A Karácsony c. regényben szereplő barátja is nagyon közel állt hozzá, ahogy az ember a regényt olvassa, felmerül benne az a gondolat, hogy a barát a passzívabbik fél szerepét játssza egy homoszexuális kapcsolatban, bár elgondolkodtató az, hogyez a barát folyton Sappho-nak nevezi a barátját (a híres költőnő után).
...........
Bármit is írtam az előbb, majdnem biztos vagyok abban, hogy O.S. heteró volt, és Winetou társaságában, titkon minden nőt megdugott, aki csak az útjába került.
.............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!