Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mostmár tényleg itt lesz a...

Mostmár tényleg itt lesz a tavasz?Vagy még vissza fog jönni a tél?

Figyelt kérdés
Jövő héten helyenként már a 20 fokot is elérhetjük majd.De vajon maradni fog a meleg,tavaszias idő?Vagy lesz még olyan hogy 10 fok alatti hőmérséklet lesz nappal?Mit gondoltok?

2022. márc. 18. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én április végéig, májusig fel vagyok készülve a fagyokra. Tavaly is még havazott áprilisban. :(
2022. márc. 18. 16:11
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

Pont tengnap nézegettem a 30 napos előrejelzést. Szerintem idén már nem jön vissza a hideg.

Én sajnálom egyébként, mert én pont azt szeretem ha hideg van.

2022. márc. 18. 16:15
 3/4 EagleHUN ***** válasza:
100%

Jövőhét szerdától már az előrejelzés szerint is megszűnnek a fagyok és hétvégére nappal is majd 20 fokig megy a hőmérséklet.

Szóval igen végre megérkezik a tavasz.

Egy gond van az iszonyú szárazságra nem jön eső, továbbra sem.

Így nagyon buja és üde zöldre ne számoljunk...a melegebb idő ellenére sincs miből növekednie sok növénynek ha ekkora vízhiány van.

A vegetáció így "csak vegetál"...

2022. márc. 18. 18:06
 4/4 anonim ***** válasza:
65%
Na, ma reggel is -10 volt... Jöhetne már a tavasz végre.
2022. márc. 21. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!