Melyik a kedvenc évszakod?
És mit szeretsz benne?
Miért?
A nyár egyértelmű. 🌞⛱️ A tavaszt is szeretem, amikor virágzik minden.
De a telet és az őszt utálom, hideg, taknyos-nyálkás idő van akkor, leesik 20 cm hó, akkor lebénul a közlekedés, meg lehet lapátolni. 😠🌨️🌧️
Napsütés, napozás, strand, ez kell nekem. 😊⛱️🌞 A telet és az őszt beszüntetném és kitiltanám az országból, ha miniszterelnök lennék.
Az abszolút kedvencem a szép, napsütéses, pólós-pulcsis kora ősz lenne. De sajnos ritka az, hogy napsütés legyen, jellemzően inkább szakad az eső és 3 fok van. :D
A tavaszt szeretném, de az meg pollenallergiásként egyenlő a halállal. :D
Amúgy nekem szinte mindegy, csak süssön a Nap. ☀
Az őszt szeretem, mert véget vet a hőségnek. De a tél a kedvencem. Szeretem, hogy hamar sötétedik, mindig olyan meghitt hangulat van. Imádom, hogy ha kinyitom az ablakot, mert melegem van, akkor hideg jön be. Nincsenek bogarak. Nincsenek undorító szagok. Sokkal tisztább mint a koszos büdös nyár. Szeretem, amikor elzsibbad az arcom a hideg széltől. Szeretem a pulcsikat, sapkákat, sálakat. Van hópehely tetoválásom és fényképen őrzöm néhány kedves hóember emlékét. Szeretem a hó ropogását a talpam alatt. Szeretem az év lezárását és az új év elejét.
A tavaszt nem szeretem, mert az már fenyegetés arra, hogy jön a hülye 40 fok és elpusztulok hónapokon át.
Mondjuk én falun a telet pont a szagok miatt utálom leginkább, résnyire nyitom az ablakot és 80 köbméter égettgumi füst jön be a szomszédok jóvoltából ;-;
A "nincsenek bogarak" állapotot viszont határozottan kedvelem én is. :D
3
Ezt DE szépen leírtad!!
Mindegyik. A tavaszban szeretem azt, hogy virágoznak a fák, szeretem a madarak csicsergését és a jóidőt.
A nyárban szeretem, hogy éjszaka is meleg van, szeretem a vízpartot és a nyári bulikat.
Az őszben azt szeretem, hogy még meleg van, de már nem annyira és akkor legszebb a táj mindenhol.
A telet is szeretem, főleg ha esik a hó.
Tavasz.
Szeretem a levegő frissességét, a madarak csicsergését, hogy minden friss és élettel teli. Tavasszal a legideálisabb számomra az időjárás, nincs hőség, és szerencsés esetben fagy sem.
Ősz.
Ilyenkor vagyok a legaktívabb, szárnyalok, tele vagyok ötletekkel, energiával, izgalommal, ilyenkor elérek bármit - és mindig ősszel voltam a legszerelmesebb.
Ráadásul az őszi viseleteket érzem a leginkább egyezőnek a stílusommal. Szeretem a (színes) bakancsokat, átmeneti kabátokat, kendőket, szeretem ahogy röpköd a hosszú hajam a szélben. És az esőt is szeretem, a vihart is!
Mindig utáltam azt a toposzt, hogy az ősz az elmúlás, meghal a természet, bla-bla... a természet küzd, él, harcol, ragyog, ilyenkor mutatja meg igazán, mennyi ér!
Pár éve elbámultam a Hókirálynő című filmben azon, ahogy az évszakokat megszemélyesítették. Az ősz ebben egy erdőben lakó zsivány kisközösség vezetője volt, kicsit törvénytelen, szenvedélyes, mámoros, erős, befolyásos - és az évszakok közül egyedül ő volt anya, aki utódot (nyomot) hagy maga után.
Mindegyikben meglatom a szepséget, de a nyarat kifejezetten szeretem.
Hogy nem kell 20 réteget magamra venni hogy ne fagyjak meg.
Jó idő van, sok napsütés. A meleget jól bírom. És a nyári esőknél, viharoknál nincs jobb. (Persze tudom hogy az is tud veszélyes lenni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!