Nemsokára jön a tavasz kivárja nagyon?
Figyelt kérdés
2022. márc. 8. 14:57
1/12 NTBS válasza:
Én már várom. Nehéz így öltözködni.
2/12 anonim válasza:
Lehet hogy nukleáris tél lesz 😀
3/12 anonim válasza:
Annyira nem. Korán kelek, az se jó amikor reggel még sapka sál kell, hazafelé pedig póló (biciklivel járok). A ruháimat pedig már nem tudom hova tenni.
5/12 anonim válasza:
Mármint ki jön nemsokára, és a tavasz miért várná ki?
6/12 anonim válasza:
Kerteszkedhetek, de nem tudok nem gondolni az ertelmetlenul szenvedo ukranokra.
7/12 anonim válasza:
Na igen, rohadt idegesítő hogy reggel megfagyok 10 réteg ruhában, délután még nem tudom hova tegyem, rám rohad a cicanaci (nincs időm átöltözni). Deeee, legalább melegebb van, hosszabbodik a nappalok, ma hazafele a kocsiban kellett a napszemüveg este:) ha felkelek a nap velen kel:)
8/12 anonim válasza:
Én kivárom. És ön? 😜
Egyébként már nagyon várom, kezdem nagyon unni már a telet.
9/12 anonim válasza:
Már én is várom, jó lenne végre eltenni a télikabátot, és majd csak év végén elővenni.
10/12 anonim válasza:
Nagyon várom, szeretnék látni már mezítlábas nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!