El képes valaki magyarázni ennek az algebrai ábrának multidemenzionális értelmét?
Elvileg ezt a konstrukciót magas szintű idegenek küldték nekünk. Fel kellene fognunk. Sima természettudományos egyetemi közoktatás után sem vagyok képes ezt átlátni. Itt nagyon sok igen értelmes ember megfordul időnként, legalábbis bízok benne😅. Így tőletek kérdezem, hogy ebben láttok-e valamit emberi léptékkel mérve
Most játszunk el a gondolattal és tegyük fel, hogy ezt valóban igen fejlett idegenek küldték nekünk. Mit kell ebben érteni? Mi lehet a tartalma?
Közösségi oldalakon osztogatják. Elvileg a 11 térdimenziót magyarázzák el nekünk, akik csak a harmadikat értjük úgy ahogy. [link]
Én már az elsőnél leragadtam. Miért áll ki fogkefe a tömör körből, ami az egy dimenziót jelenti? [link] A három dimenzióból két ellentétes fogkefe csavar. Mi ez? Dinamikus dimenzió? A másiodik ami a sík, miért félkör?
Hát abszurditásnak elég nehéz elmagyarázni az értelmezését. A százlábú ló is gyorsabban fut, mint a négylábú, mégsem próbáljuk megérteni. Sőt, az esetleges magyarázatra se figyelünk.
Ja, bocs, nem látod, hogy 13 dimenzió van rajta, csak elhiszed. A negyediket se látod. De számolni végtelen sok dimenzióval is lehet, rengetegen meg is teszik, mert szükségük van rá. De ettől még tudják, hogy háromban élünk.
1. olyan nincs tizenegyedik vagy tizenharmadik dimenzió. A dimenzió nem sorszámnév, hanem egy vektortér tetszőleges bázisának elemszáma (amely bázis, ha a kiválasztási axiómát elfogadjuk, végtelen dimenzióban is létezik).
2. Ez a dimenzióblabla azoknak bonyolult, akik nem tanultak lineáris algebrát. A magasabb dimenziós euklideszi terek klasszikus geometriai leírása elemi lineáris algebra, semmi bonyolult nincs benne.
Szóval ez ezotéria, semmi több.
3. Én tanultam némi algebrát, laza 5 félévnyi algebra vagy arra épülő tárgyam volt, de ennek a képnek világon semmi köze az algebrához. xD
Gondolom mivel még csak a harmadik dimenziót ismerjük, így csak matematilag lehet fogalmunk a többiről. Nem csoda, hogy ilyen a hozzáállása az embernek amit itt a négyes leírt. De! Mondott ez a kép valami újat ?
Lehet valami biológiai vonatkozást is levonni ebből?
Ha nem tudnánk hogy miről akar szólni, mit gondolnál róla? Mi lehet ez? I.Q teszt?
Kitérő : Felesleges a gabonaköröket hiteltelenné próbálása, mert olyan anomáliák vannak benne, amit nem lehet kitaposni. Pl fák vagy más növények s elhajolnak. Nem tudom hogy lehet fákat kitaposni. Másrészt ezt régen ios megfigyeltéák több évszázada és olyan egyértelmű anomáliák vannak, amiuk nem keletkezek taposás után. 1686-ban egy angol természettudós, Robert Plot "The Natural History of Stafford-Shire" című könyvében gombákból álló gyűrűkről vagy ívekről számolt be, és az égből érkező légáramlásokat vetette fel magyarázatként. John Rand Capron amatőr tudós 1880-ban a Nature szerkesztőjének írt
Rügyezési rendellenesség,megnyult bütykök, fakörök (amikor fák hajolnak meg), kilödési lyukak külső mikrohullámra, eltűnő magvak, Hőlenyomatok jelei, elpustult legyen jelenléte, Mágneses mező torzuléása, idő eltoruzlása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!