Valaki kiolvasta már az Arany embert? Bőv. Lenn
"De a tanárunk tett fel kérdéseket amiket a neten nem találok meg"
Mi is így vagyunk vele. :)
nem csodálom,ha nem akarod elolvasni.
nekem évekkel ezelőtt nyárra adták fel,és nem egyszer pár oldal után elaludtam.
nézz interneten olvasó naplót.
de hogy elakadtál, az nem Jókai hibája.
és hogy még dicsekszel is vele, az bámulatos.
1. Főbb szereplők kiírása , ki-kicsoda?
2. A legfontosabb helyszínek alapján a regény cselekményének rövid összefoglalása.
3. Tímár Mihály meggazdagodásának története
4. Írj ki 3 kalandot
5. Írj ki egy titkot
6. A főszereplő jellemzése
7. Általad választott szereplő jell.
Help :((
kül kedves 17:25.. ez miért lenne dicsekvés? :o -.-
nem tudom mit nem értesz abból hogy nem csináltam meg az olv. naplót..és egyátalán nem vagyok rá büszke :/
Bérfogalamzás írását vállalom az alábbi feltételekkel:
Forrás olvasása megkezdett 1000 szavanként 250 forint, 5000 szó/nap határidőre.
Esszé írása megkezdett 100 szavanként 500 forint, egy A4-es gépelt oldal kb 500 szó, azaz 2500 forint, 500 szavanként 1 napos munkaidőre vállalom.
Sürgősségi felár: Ahányszor sürgősebben kell, annyi szoros, de maximum 5-ször gyorsabban tudok dolgozni, hogy ne menjen a minőség rovására.
Az Aranyembert úgy 30000 szóra becsülöm. Ha ez igaz, akkor az elolvasása 7500 forint lesz, 6 nap alatt. Szükség esetén 2 nap alatt elolvasom, 22500 forintért. (Ha érdekel az ajánlat, akkor megnézem a szavak számát pontosan.)
A fenti kérdésekre kb 3 oldalban lehet válaszolni, amit három napos munkaidőre vállalva kb 7500 forint, persze meg is lehet sürgetni.
Összességében egy minimum 30000 forintos szívességet kérsz ingyen. Szerinted ez rendben van?
Kérdező
Nem neked írtam a dicsekvést, hanem az előtte levő hozzászólásra.
(azért egy picit neked is szól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!