S egítenétek kitalálni, mi az MBTI típusom?
Valószínűleg az ENTP és az ENTJ között vagyok.
Magas Ne
Magas Ti és Te
Alacsony Fe, magas Fi
Magas Si, magas Se
Viselkedésre inkább az ENTP ír le jobban (és a fiktív ENTP karakterekkel könnyen tudok azonosulni), de rendkívül következetes vagyok, vitában lényegre törő és sokszor rideg, és kapcsolataimban rendkívül szigorú. Jó vagyok az irányító szerepben, de alkalmazkodásra is képes vagyok.
Szeretem rendszerezni a dolgokat, listába szedni és munkában rendkívül precíz vagyok, de hajlamos vagyok halogatni dolgokat, sokszor improvizálok és napirend követésére képtelen vagyok.
Ezt ha kitöltöd őszintén, meg lesz a válaszod
#2 ENTJ jött ki, ilyen eredménnyel:
E - 76%
N - 92%
T - 76%
J - 51%
Szóval még ez se győzött meg 100%-ra 😅
"Segítenétek kitalálni, mi az MBTI típusom?"
Erre nem nagyon fogsz tudományos igényű választ kapni. Az egész MBTI-tipológia igencsak ingatag alapokon áll, nem véletlen, hogy komoly kutatásokhoz kábé senki nem használja (ellenben a HR-esek és a laikus lélekelemezgetők hatalmas gyönyört élnek át tőle).
"ENTJ jött ki, ilyen eredménnyel"
Nem te vagy az egyetlen, sokaknak más típus jön ki néhány hét eltéréssel. Ennyire megbízható mint mérőeszköz. Az meg szintén egy érdekes kérdés, hogy a neten boldog-boldogtalan készíti az MBTI-hez hasonlító kis színes teszteket. Felhígított pop-pszichológia a javából.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igen, tudom hogy az MBTI sem egy fix adat, viszont valamiért az utóbbi időben rendesen elkezdett érdekelni a dolog. Egyébként az ENTP áll hozzám közelebb, de az idők során elég sok eredmény kijött.
(Mikor először kitöltöttem, ez még évekkel ezelőtt, INFJ és INFP között voltam. Utána néhány kisebb-nagyobb trauma hatására mostanában INTP-ENTP-ENTJ közé sorol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!