Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért nem tudunk a csimpánzokk...

Miért nem tudunk a csimpánzokkal párosodni ha 99%-ban megegyezik a DNS-ünk?

Figyelt kérdés
2023. máj. 6. 19:41
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
90%
Előző vagyok,lehet nem küldte el a linket. [link]
2023. máj. 6. 21:17
 22/43 anonim ***** válasza:
89%
Ez nem egy tényállás, hogy nem lehetne életképes utód, csak nagyon nagy eséllyel nem élne sokáig.
2023. máj. 6. 21:22
 23/43 anonim válasza:
82%
Szerintem Tarzant kellene megkérdezni ő együtt élt Csitával! Láttam filmekben kézenfogva sétálni őket,először nem értettem az egészet! De most ezt a kérdést elolvasva mindent értek! Mióta ezt az oldalt olvasgatom egész modern felvilágosult ember lettem!!!
2023. máj. 6. 21:23
 24/43 anonim ***** válasza:
72%

"A banánnal (...) sem megy "

???

Magad nevében beszélj! :D :D

2023. máj. 6. 21:26
 25/43 anonim ***** válasza:
31%
Lehet a Csupakabra is valami ilyen elszabadult hibrid
2023. máj. 6. 21:27
 26/43 anonim ***** válasza:
74%
25, akkor nálunk itt Szabolcsban elég sok csupakabra van!
2023. máj. 6. 21:29
 27/43 anonim ***** válasza:
76%

A faj definíciójába tartozik, hogy egyedei egymással nemzőképes utódot tudnak létrehozni. Tehát ha létezne csimpánz-ember útód, az nem lenne képes tovább szaporodni.

Nők nem valószínű, hogy párosodnak csimpánzzal, mert ez esetben a csimpánz hímnek kéne kezdeményeznie. A férfiak elképzelhető, hogy párosodnak nőstény csimpánzzal, de nem élnek vele együtt, ez esetben a nőstény csimpánz a vadonban hozzá világra az utódokat, ilyet meg még vagy nem fedeztek fel, vagy nem vették észre, hogy félig emberekről van szó, biztos annyira nem volt nagy a különbség.

2023. máj. 6. 21:31
 28/43 anonim ***** válasza:
76%
Szaporodni sehogy nem vagyunk képesek velük, míg b#szni igen, mert a szaporítószervek egymásba beleillenek. A b#szás viszont nem egyenlő a szaporodással.
2023. máj. 6. 21:35
 29/43 anonim válasza:
81%

"Nők nem valószínű, hogy párosodnak csimpánzzal, mert ez esetben a csimpánz hímnek kéne kezdeményeznie."

Nőként teljesen komolyan mondom neked 27-es, én nem azért nem párosodok csimpanzzal, mert nem kezdeményez, hanem mert fujjbaszki.. egy csimpánz.

2023. máj. 6. 21:53
 30/43 anonim ***** válasza:
96%
#23 Ez az oldal a felvilágosodás mekkája!
2023. máj. 6. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!