Hol tudok utána nézni a 2001-ben elpusztított ikertornyok tervrajzának?
gondolom, amerikai hatóságok levéltáraiban
az épületek tervrajzait nem szokás csak úgy kitárni a nagyközönség számára
Tervrajzokat, alaprajzokat sehol a vilagon nem osztanak meg a nagykozonseg szamara elerheto modon, mert tul veszelyes lenne. Esetleg probald meg megszerezni az OTP szekhazanak a tervrajzat, az emeletek alaprajzait. Naugyehogy. :)
Tornyok:
Nem tul sok, de valami kis informacio a padlo es lift elrendezeserol. Alaprajzot ne varj, mert meg a vizesblokkok sem voltak egy strangon mind a 110 emeleten, a dolgozo helyisegeket pedig az emeleten belul minden ceg ugy alakitja, ahogy akarja.
[link] #/media/File:World_Trade_Center_Building_Design_with_Floor_and_Elevator_Arrangement_m.svg
[link] #/media/File:Wtc_floor_truss_system.png
[link] #/media/File:World_Trade_Center_(WTC)_Twin_Tower_framed_tube_structure_(drawing).png
Itt pedig a berlok listaja. Mindket toronyban a 65. emeleten a Morgan Stanley volt, a 2. toronyban Morgan Stanley ES a Boeing Aviation Technical Services egyutt voltak a berlok.
Remelem, segitettem, es most, hogy tudod, hogy mi volt a 65. emeleten, vegre nyugodtan fogsz tudni aludni. :)
Kérdező - gondolom az érdekel, hogy mitől omlottak le ezek az épületek. Ezzel a problémával több szervezetbe tömörülve keresik a választ - melyek között van olyan is, melyekben magas-épületekre specializálódott mérnökök is bőven vannak:
Ha jól tudsz angolul, akkor felveheted az ilyenekkel a kapcsolatot. Nekik meglesznek a részletes statikai tervek is, mert ők komolyan ezzel foglalkoztak.
3
Richard Gage egy QAnon hivo/tag, aki a chemtrailtol kezdve minden osszeeskuves elmeletet tamogat.
szerinted a laposfold elmelet is igaz, ugye? Hiszen tobb eloadas is volt rola, sot, konyv is megjelent errol.
Ertem.
🤣🤣🤣🤣🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!