Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért láttuk a régi játékok...

Miért láttuk a régi játékok grafikáját élethűnek?

Figyelt kérdés

Az a grafika nem változott, tehát mindig is olyan kis gagyi volt, rossz felbontással stb.

Mégis úgy tűnt, mintha nem tudom milyen valósághű lenne.

Emlékszem amikor először láttam a Colin 2 rally játékot, leesett az állam.

2023. márc. 27. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt jobb, akkor az volt a csúcstechnológia. Nem láttál akkor még szebbet, jobbat.
2023. márc. 27. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A fantázia ki tudja egészíteni a látványt. Én például a mai napig az első Unreal Tornamenttel játszom, pedig vannak nekem újabbak is belőle és el lehet képzelni a grafikáját, ha már 100 Mhz Pentium I procin is lazán elment egy-két mega memóriával, de nekem annak a legjobb a hangulata, az újabbak nem fogtak meg.
2023. márc. 27. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert alapvetően az ember kontextuálisan érzékeli a világot, azaz "attól függ" módon. Vagyis nem azt látod meg egy játékban, hogy mennyire élethű, mennyire olyan a falevél erezete mint a valóságban, hogy mennyire élethűbb, mint az egy generációval korábbi játék.
2023. márc. 27. 22:13
 4/4 anonim válasza:
Mert mostmar látod hogy vannak jobbak is
2023. jún. 10. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!