Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox 360 sli-nek vagy PS3...

Xbox 360 sli-nek vagy PS3 slim-nek jobb a grafikája a régi képcsöves tv-n?

Figyelt kérdés

Most van egy xbox 360 slim-em de úgy terveztem hogy elcserélem egy ps3-ra :) az érdekel hogy nagy a különbség a két konzol grafikája terén a régi tévé között.

Mert jó a grafikája a Xbox nak, vagyis nekem nagyon bejön a gta 5 grafikája. De ha nem olyan a ps grafikája mint a xbox nak akkor felesleges cserélnem.

Ja még valami. És úgy gondolta hogy ps3 wifin fogok multizni, de attól félek hogy nem fogok tudni mert teloval se tudok. Aki állítgatta nekem a router még ő se tudja miért nem lehet nettezni. Se a tabletel nem tudtam, de laptoppal már lehet. Vajon akkor ps3 mal lehet? :) bocs a sok olvasnivalót :)

#PS3 #Xbox 360 #TV #wifi #passz többet nem tudok
2014. jan. 3. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem semmiben sem lesz másabb, de én a helyedbe inkább egy hdtv-t vennék, aztán ps3at mert leírhatatlan a különbség annyival szebb HD-n mint SD-n
2014. jan. 3. 15:14
 2/5 A kérdező kommentje:

most nekem ennyi is elég :) annyira nem érdekel a grafika, de nem árt ha hozza azt a szintet mint most nekem a slim-em.

de akkor kb ugyan olyan, mert ha rosszabb akkor inkább most elállok a cserétől :)

2014. jan. 3. 16:22
 3/5 anonim ***** válasza:
én mikor ps3ról sd-ről átváltottam hd-ra az állam leesett XD akkor a különbség :D
2014. jan. 4. 02:32
 4/5 TaKy99 ***** válasza:

480P-n, azaz hagyományos CRT TV-n ugyanolyan (rossz) a grafikája mindkét konzolnak.

Ha csak a képminőség miatt cserélnél, felejtsd el a cserét.

Ami a csere mellett szól, hogy a PS3-on (szerintem) jobb exclusiv játákok vannak, mint XBox-ra.

Viszont FAT PS3-ra ne cseréld el, mert azoknál nagy az esélye a sárgaledes hibának. (Sajnos konstrukciós hiba)

Típusszám: CECH25xx és CECH3xxx és CECH4xxx oké.

WIFI: A beállítás tök egyszerű, de Etherneten (vezetékkel) is netezhetsz.

2014. jan. 4. 08:18
 5/5 A kérdező kommentje:

kösz szépen a válaszokat.

nem a grafika miatt akarok cserélni, hanem a gta5 el akarok multizni. nekem rgh-s slimem van és sokba lenne a dual boot játék és a live, ps3 nak csak a játékot veszem meg és kész. :)

de vajon a routerem engedni fogja a multit? ha a telot, tabletet nem engedte vajon a ps3-mat fogja?

2014. jan. 4. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!