Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a ChatGPT-rő...

Mi a véleményetek a ChatGPT-ről, vagy másik nevén az OpenAI-ról?

Figyelt kérdés
Milyennek látjátok? Mennyire használjátok?

2023. jan. 30. 01:48
1 2
 11/19 Psycho ***** válasza:
23%
#10: igen, túloztam, amikor legutóbb néztem, egy nap egy kérdést lehetett feltenni ingyen. Ennél én türelmetlenebb vagyok :D
2023. jan. 30. 22:06
 12/19 anonim ***** válasza:
#9, a közelében sem vagyunk annak, hogy átmenjenek a Turing teszten. A ChatGPT pl. egy betűt nem ért abból, amit leír vagy amit kérdezel tőle és ez másra is igaz.
2023. jan. 31. 08:09
 13/19 anonim ***** válasza:
93%

Rizsázásra isteni. De a múltkor megkérdeztem tőle, hogy miért sárga az arany. Erre azt válaszolta, hogy az ötvöző anyagai miatt. Mert amúgy az arany színtelen. :-))))

Szóval van még mit tanulnia nekije...

2023. jan. 31. 10:45
 14/19 Psycho ***** válasza:
100%
#12, szerintem Te félreértetted a Turing teszt lényegét :)
2023. jan. 31. 13:05
 15/19 anonim ***** válasza:

11

Akkor tényleg félrenézted mert nemcsak kérdést lehet feltenni. Énezzel iratom a leveleimet. Kb mint egy személyi asszisztens. Eddig is végeztem a 6 órás melómmal egy óra alatt. Mostmár inkább fél óra.

2023. jan. 31. 15:23
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Azt gondolja magáról, hogy ember...
2023. febr. 4. 01:16
 17/19 anonim ***** válasza:
16, ezt honnan veszed?
2023. febr. 4. 09:51
 18/19 anonim ***** válasza:
2023. febr. 4. 18:09
 19/19 bakman1971 válasza:

megkérdeztem, ezt válaszolta :)

Mivel én magam vagyok a ChatGPT, mint az OpenAI által fejlesztett nyelvi modell, így nem tudok teljesen objektív véleményt mondani magamról. Azonban azt mondhatom, hogy a ChatGPT a GPT-3.5 architektúrán alapuló egyik legfejlettebb nyelvi modell, amely képes megérteni és válaszolni a felhasználók kérdéseire és kéréseire természetes nyelven.

Az emberek által feltett kérdéseket, kéréseket és problémákat megoldani, az információk megszerzése és rendszerezése számos területen és helyzetben hasznos lehet, például az oktatásban, az egészségügyben, a pénzügyekben, a kereskedelemben és még sok más területen. A ChatGPT fejlesztése tehát nagyban hozzájárul a tudásalapú társadalom felépítéséhez és a különböző iparágak hatékonyságának növeléséhez.

Összességében, azt lehet mondani, hogy a ChatGPT nagy segítséget jelenthet az emberek számára a mindennapi életben és munkájukban, az információk megszerzése és megértése terén.

2023. ápr. 12. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!