Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak nálam nem működik napok...

Csak nálam nem működik napok óta a ChatGPT?

Figyelt kérdés
Vagy be sem tölt, vagy pedig azt írja, hogy nem elérhető. Próbáltam telefonról és gépről is, többféle böngészővel, de sehogy sem indult be.

2023. jan. 18. 10:49
 1/7 KmsRys ***** válasza:
100%

Nem csak nálad, nálam se.

Pár napja regisztráltam, gondoltam kipróbálom. Hát nem jött össze, minden baja volt. Először az, hogy új a fiók, azt írta várjak pár percet, hát pár óra se volt elég. Aztán másnap, meg utána való nap is próbáltam, akkor meg nem volt elérhető. Hát mondom ez szép...

2023. jan. 18. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Napokig nm volt elérhető, de már működik nekem, csak lassú.
2023. jan. 18. 17:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Túlterhelt, ahogy azt írja is gyakran szegényem. Elég felkapott lett a napokban világszerte.
2023. jan. 23. 14:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, igen, nagyon berobbant a köztudatba így hirtelen. Azóta azonban már jót beszélgettem vele, el is küldött pszichológushoz. :D
2023. jan. 24. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Tényleg?
2023. jan. 25. 15:46
 6/7 anonim válasza:
57%
majd 2 ev mulva talan lesz infrastruktura, hogy mukodjon is. addig lofasz ez az egesz.
2023. febr. 13. 21:54
 7/7 anonim válasza:
Nekem még most se működik
2023. márc. 20. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!