A darwinizmus egy embertelen filozófiai?
"Meg kik azok a darwinisták?
(Van egy olyan érzésem, hogy napiincellel van dolgunk)"
Alapvetően a társkeresési rovatban is vannak eltérő nézetek, hogy ki incel és ki nem az, szóval a gyakori "tudósai" is eltérően beszélnek róla, ami szerintem pozitívum, csak gondoltam szólok.
De azért amikor a való életben ezt a szót soha életemben nem is hallottam, addig a gyakorin a társkeresési, a politikai, meg a tudományos rovatban is (túlzással) napi szinten felbukkan.
Tehát a gyakoris emberek még csak nem is olyan dolgokról folytatnak (túlzással élve) folyamatos diskurzust, amit a való életben soha nem hallottam. Innen a gondolat, hogy a gyakorisok (nem az incelekre gondolok itt) nem a "valóságban" élnek.
De ha a tudomány kategóriát koptatod, akkor ne oszd meg velünk az érzéseidet, mert az nem túl tudományos, ha érted mire gondolok. Amúgy se releváns infó, hogy a bizonyos általad említett ember írt e, a kérdés miatt.
"Aki úgy ír, mint a napiincel, az ne csodálkozzon, ha összekeverik vele.
A napiincelnek pedig nincs helye itt, a tudományon."
Hülye vagy fiam. A kérdező feltett egy kérdést. Ha te azonosítod egy általa nem ismert személyel, akkor ő jogosan fog kiakadni ezen. Ennyi erővel a gyakorizók zöme hülye, tehát te gyakorizol, ergo téged is hülyének lehet nézni csak emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!