Ha képesek lennénk utazni az időben, de csak egyszer oda-vissza, mit csinálnátok amivel jobb lenne az életetek, a múltatok?
Kreatívak vagytok, ez tetszik
Én adnék 2 millió forintot a múlt önmagamnak, amikor még rengeteget ért a pénz, és a fizetés nagyon kevés volt. Hátha visszajönnék a jelenbe és jó lenne minden
Leírnék minden tudnivalót a 12 éves önmagamnak egy levélbe, kinyomtatnám és csak úgy ott hagynám valahol, ahol csak én találom meg. Mondjuk az egyik füzetemben, vagy a tankönyvek között a táskában. Nyilván nem akarnám magam minden csalódástól megkímélni, sőt, mert ezek által vagyok ma az, aki. De azért egy szebb (nem a legnagyobb) lottónyereményt bezsebelnék magamnak, meg ahogy a 6-os írta, amint lenne saját bankkártyám, vetetnék magammal btc-t és leírnám azt is, hogy mikor vegyem ki. 1-2 embert írnék csak, hogy inkább ügyet se vessek rájuk, illetve 1-2 hibát, ami nagyobbra sikerült, mint amilyenre gondoltam akkor, hogy lehet. Illetve megpróbálnám lelkileg felkészíteni magam az akkoriban kezdődő verbális bántalmazásra, ami végigkísérte a kamaszkorom, valamint azt is hozzátenném, hogy vegyem komolyabban a tesi órákat és ne akarjak annyit enni, amennyit nem bírok.
Szóval leginkább lelkileg és anyagilag készíteném fel magam az életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!