Mit csinálnátok az alábbi szituációban (állásinterjúk és visszajelzés)? Elfogadod és max visszamondod ha bejön egy még jobb pár napon belül?
Adott az alábbi szituáció:
3 potenciális munkahely van, ahonnan a héten kiderül melyik jön össze, - össze jön-e valamelyik egyáltalán-.
Mindegyiknek van előnye-hátránya, de mi van, ha az egyik a 3-ból ma vagy holnap hív, hogy jövő héten kezdhetek?
Én szeretném megnézni a másik 2-t is magamnak a héten, hogy teljes képet kapjak róluk. Baj, ha elfogadom, de egy másik amire pár nap múlva megyek csak, jobban megtetszik és visszamondom?
Mert két szék közül sem akarok ugye a padlóra esni, és volt már full esélyes, ami végül mégsem engem választott..
Amúgy az alábbi 3-ról va szó:
Van az
A- ahol kis csapat van,a munkakör is hasonló, mint ami érdekel, de nincs előrelépési lehetőség, max talán ha elmegy valaki. Plusz csak minimálbérre jelent be, a többit kézhez kapod.
B- itt sajna kb csak adminisztrációs feladatokból áll a munka, de 1-2 éven belül általában van előrelépési lehetőség, ahol már kevésbé ennyire adminisztratívak a feladatok.
És van egy C, ahol van adminisztratív és szervezői része is, ez is érdekelne, de csak pár nap múlva lesz az interjú.
1 állásnál többször is volt mikor eljátszottam ezt.
Mégse. .. Oké még is.., hopsz, nem, hellooo.
Igen, akkor ti is így látjátok, hogy érdemes elfogadni és max itt hagyom ha bejön egy jobb, ami számomra jobb hosszútávon.
Rossz ez így, de csak így lehet, ha a saját érdekeidet nézed, mert élni meg kell valamiből, addig is jó ha van miből lakni meg enni stb.
Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!